Έβγαλε την υποχρέωση με εξάρα!

15/05/2016 - 20:21 Τελευταία τροποποίηση στις 15/05/2016 - 21:01

Μακριά από τη φυσική του έδρα, αυτή τη φορά από επιλογή, ο Αιολικός επικράτησε με 6-0 του Λεβάντε στο Γήπεδο Λουτρών -το οποίο φιλοξένησε για πρώτη φορά αγώνα Γ' Εθνικής- και έκλεισε έτσι νικηφόρα την αυλαία του φετινού πρωταθλήματος.

Ο Πέτρος Μίχος παρέταξε την ομάδα με αρκετές αλλαγές, αλλά και αρκετούς βασικούς παίκτες, από όσους είχαν μείνει στη Μυτιλήνη μετά τις διακοπές του Πάσχα. Βαθμολογικό ενδιαφέρον δεν υπήρχε φυσικά, ούτε για τον Αιολικό ούτε για τον Λεβάντε, ωστόσο οι παίκτες προσπάθησαν να βρουν προσωπικά κίνητρα για να φέρουν εις πέρας την αποστολή τους, αποχαιρετώντας το φίλαθλο κόσμο, που βρέθηκε το μεσημέρι στα Λουτρά για να παρακολουθήσει το ματς.

Η ομάδα της Μυτιλήνης ήταν ανώτερη, έχοντας απέναντί της ένα υποβιβασμένο σύνολο, που ταξίδεψε στη Λέσβο με μόλις μία 11άδα, απλά και μόνο για να βγάλει την υποχρέωση και να μην τιμωρηθεί με αφαίρεση βαθμών από το επερχόμενο πρωτάθλημα. Το δρόμο προς τη νίκη άνοιξε ο Λόρι Κέρη στο 29ο λεπτό, με καταπληκτική ατομική ενέργεια, στοπάρισμα και σουτ στην κίνηση. Λίγο αργότερα, ο Κριπιντίρης μετά από μια καραμπόλα στην οποία έβαλαν το... πόδι τους τόσο ο Αθανασόπουλος όσο και ο Πατσιαβούρας, πέτυχε το 2-0 (35'), που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη, ο Τσιλιγγίρης με ατομική ενέργεια έκανε το 3-0 (52') και ο Μίχος με σουτ έγραψε το 4-0 (70'). Στο τελευταίο 10λεπτο, με τα πάντα να έχουν κριθεί και την κούραση να έχει καταβάλλει τους φιλοξενούμενους, ο Αιολικός πέτυχε δύο ακόμα γκολ. Αρχικά ο Τσιλιγγίρης ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 5-0 (80') και ο Κέρη έβαλε το "κερασάκι στην τούρτα" με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα (88'), που του χάρισε μάλιστα και την πρώτη θέση στον πίνακα των σκόρερς του 3ου Ομίλου με 14 γκολ!

Συνθέσεις

ΑΙΟΛΙΚΟΣ (Μίχος): Παπαλόπουλος, Καδής (60' Κρητικός), Καλαγκάνης (60' Μαρίνος), Σαμπάνης, Σαλταμάρας, Μίχος (72' Μπράκουλα), Τσιλιγγίρης, Κριπιντίρης Αθανασόπουλος, Κέρη, Μανουσάκης

ΛΕΒΑΝΤΕ (Γκούσκος): Χαραλαμπίδης, Πατσιαβούρας, Πυλαρινός, Τζιαφέρης, Δούμουρας, Οικονομόπουλος, Π. Μαρούδας, Μπινιχάκης, Μ. Μαρούδας, Κομμιώτης, Νινιός

Δείτε την τελική βαθμολογία στον 3ο Όμιλο της Γ' Εθνικής

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey