Κρίσιμη συνάντηση το απόγευμα!

29/06/2016 - 12:49

Το ρεπορτάζ της αθλητικής εφημερίδας "ΡΕΒΑΝΣ των Σπορ", τη Δευτέρα, έθετε τα δεδομένα στην υπόθεση του Αιολικού με τίτλο "διοίκηση ή αδιέξοδο;" και οι υποψίες επιβεβαιώθηκαν. Τελικώς, ούτε προχθές προέκυψε διοικητικό συμβούλιο στον ιστορικό σύλλογο της Μυτιλήνης, αφού οι προσπάθειες όσων ασχολούνται ενεργά ώστε να αναλάβει πρόεδρος κάποιος εκ των προτεινόμενων παραγόντων έπεσαν στο κενό.

Όπως είχε διασαφηνιστεί, ο Παναγιώτης Ανδριώτης που προοριζόταν για τον προεδρικό θώκο, ενημέρωσε πως δεν επιθυμεί να αναλάβει, εφόσον δεν γνωρίζει επακριβώς το μέγεθος των χορηγιών που θα μπουν στα ταμεία του συλλόγου, όσο η οικογένεια Τρύφων και η πλευρά του επιχειρηματία Γιώργου Καραβατάκη δεν ανοίγουν τα χαρτιά τους. Έτσι, η συζήτηση οδηγήθηκε σε αδιέξοδο...

Όπως έχουν ήδη δηλώσει δημόσια, Γιάννης Φλωρίδης και Τάκης Τυροπώλης δεν έχουν διάθεση να μπουν μπροστά, παραμένοντας όμως πιστοί "στρατιώτες" του συλλόγου. Και όσο ο Γιάννης Μανούσος επιμένει να αρνείται την ενασχόληση του με τα διοικητικά του Αιολικού, παρά το ότι συγκεντρώνει όλες τις προϋποθέσεις ευρισκόμενος πολύ κοντά στην πλευρά Καραβατάκη και τυγχάνοντας της εμπιστοσύνης του Παναγιώτη Τρύφωνα, πολύ δύσκολα θα υπάρχουν άμεσες εξελίξεις, αν και ο χρόνος πιέζει.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το απόγευμα υπάρχει νέα συνάντηση του Σταύρου Γριπιώτη με τον Γιάννη Μανούσο, προκειμένου να διευκρινιστούν οι προθέσεις Καραβατάκη για το μέγεθος της χορηγίας και τον τρόπο με τον οποίο αυτή θα εξυπηρετήσει τους σκοπούς του συλλόγου. Σε αυτή αναμένεται να γίνει και νέο... πρέσινγκ προς τον παλαίμαχο άσο του Αιολικού, προκειμένου να αναλάβει την προεδρία.

Όπως όλα δείχνουν, η περίπτωση Μανούσου δείχνει να είναι μονόδρομος, αν και όπως είχε αναφερθεί και στη "ΡΕΒΑΝΣ των Σπορ" υπάρχει και η περίπτωση του Τέλη Βερρή, εφόσον ο ίδιος δεν έχει αντίρρηση να αναλάβει την ευθύνη αυτή. Έσχατη λύση μοιάζει εκείνη του Σταύρου Γριπιώτη, ο οποίος όμως έχει ξεκαθαρίσει πως δεν ενδιαφέρεται, έχοντας δηλώσει ξεκάθαρα τις προθέσεις του εδώ και έναν περίπου μήνα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey