Στη Λέσβο η Πηγή Δεβετζή, στηρίζοντας "ΑΙΟ"!

08/08/2016 - 13:53 Τελευταία τροποποίηση στις 08/08/2016 - 14:31

Στη Λέσβο βρίσκεται η Ολυμπιονίκης Πηγή Δεβετζή για ολιγοήμερες διακοπές, απολαμβάνοντας τις ομορφιές του νησιού μας και περνώντας παράλληλα το μήνυμα της ουσιαστικής στήριξης σε αυτό, ώστε να ξεπεραστούν το συντομότερο οι συνέπειες στον τουρισμό λόγω της προσφυγικής κρίσης.

Αυτές τις ημέρες η κορυφαία Ελληνίδα άλτρια του τριπλούν... μαγεμένη από τον παραδοσιακό χαρακτήρα της Αγιάσου, όπου και διαμένει αρχικά, φροντίζει να πραγματοποιεί μικρές εκδρομές και το απόγευμα αναμένεται να βρεθεί στο Πλωμάρι. Τις τελευταίες ημέρες της στο νησί θα τις περάσει στο βόρειο τμήμα του και ειδικότερα στο Μόλυβο.

Το πρωί βρέθηκε και στην πόλη της Μυτιλήνης, περπατώντας στα σοκάκια της, ενώ δεν παρέλειψε να πιει ένα χαλαρωτικό ρόφημα, παρέα με καλούς της φίλους. Παναγιώτης Βάλεσης και Ηλίας Παπαπορφυρίου φρόντισαν να την ξεναγήσουν, ενώ αναπόφευκτα όταν η κουβέντα περιστράφηκε γύρω από τον αθλητισμό, ήταν δεδομένο ότι θα έρθει και στον ιστορικό Αιολικό. Εξάλλου ο Ηλίας Παπαπορφυρίου έχει αγωνιστεί στον πρότερο Αιολικό, μετά τον Απόλλωνα Μυτιλήνης, ενώ ο Παναγιώτης Βάλεσης είναι γνωστός για τα αιολικά του αισθήματα. Και φαίνεται πως κατάφερε μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα να κάνει ένθερμη φίλαθλο της ομάδας της Μυτιλήνης και την Πηγή Δεβετζή, η οποία πόζαρε με το κασκόλ του "ΑΙΟ" στην Προκυμαία!

Κατά γενική ομολογία εξάλλου... είν' ωρΑΙΟ να 'σαι ΑΙΟ!

Καλές διακοπές Πηγή...

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey