Ταξιδεύει, αλλά σε... δόσεις το Ζευγολατιό!

07/01/2017 - 15:12 Τελευταία τροποποίηση στις 07/01/2017 - 15:52

Κανονικά ευελπιστούν πως θα έρθουν στη Μυτιλήνη για το αυριανό ματς με τον Αιολικό, οι άνθρωποι του ΑΟ Ζευγολατιού, στο πλαίσιο της 14ης Αγωνιστικής του 3ου Ομίλου στη Γ' Εθνική.

Η αποστολή της ομάδας της Κορίνθου θα ταξιδέψει το πρωί της Κυριακής αεροπορικώς, έχοντας εξασφαλίσει εισιτήρια όμως με δύο διαφορετικές πτήσεις. Συγκεκριμένα, οι μισοί που απαρτίζουν την αποστολή θα αναχωρήσουν με την πρωινή πτήση της Aegean Air στις 07:00 και οι υπόλοιποι με την επόμενη πτήση της Astra Airlines στις 09:20, αφού δεν υπήρχαν διαθέσιμες θέσεις για να ταξιδέψουν όλοι μαζί σε ένα αεροπλάνο.

Το Αεροδρόμιο "Οδυσσέας Ελύτης" της Μυτιλήνης παρέμεινε κλειστό σήμερα το πρωί, λόγω της έντονης χιονόπτωσης που προκάλεσε προβλήματα με ακυρώσεις πτήσεων. Ωστόσο τα καιρικά φαινόμενα δείχνουν να εξασθενούν από το μεσημέρι και σύμφωνα με την ενημέρωση που υπάρχει αυτή τη στιγμή, η μεσημεριανή πτήση του Σαββάτου θα πραγματοποιηθεί κανονικά (16:00) από το "Ελ. Βενιζέλος" της Αθήνας. Το ίδιο προσμένουν και οι άνθρωποι του ΑΟ Ζευγολατιού για το πρωί της Κυριακής, ώστε να μη βιώσουν τη σημερινή ταλαιπωρία των επιβατών, που είχαν προγραμματίσει ταξίδι από και προς τη Λέσβο.

Σημειώνεται επίσης ότι ο αγωνιστικός χώρος του Γηπέδου Λουτρών, όπου θα διεξαχθεί η αναμέτρηση, αναμένεται να είναι σε κατάσταση που να μπορεί να φιλοξενήσει τον αγώνα. Ο τάπητας είναι εξάλλου συνθετικός και τα χιόνια στην περιοχή θα έχουν πιθανότατα λιώσει μέσα στις επόμενες ώρες. Μοναδική ανησυχία ο παγετός.

Φωτογραφίες | SportLesvos.gr

Απαγορεύεται αυστηρά η αναδημοσίευση ή αναπαραγωγή (ολική/μερική/περιληπτική/κατά παράφραση) των άρθρων και των φωτογραφιών του SportLesvos.gr με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια (Ν. 2121/1993).

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey