«Bem vindo Thiago» και επίσημα!

31/08/2018 - 20:27

Το διαβάσατε στο «SL» από την Πέμπτη και πριν από λίγη ώρα η διοίκηση του Αιολικού ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του Τιάγκο Λαρανζέιρα Σίλβα!

Ο 31χρονος επιτελικός μέσος αγωνίστηκε πέρυσι με τη Θήβα στη Γ' Εθνική, ωστόσο στη χώρα μας ήρθε για λογαριασμό του Κισσαμικού τη σεζόν 2016-17, παίζοντας στη Football League. Ο Τιάγκο Λαρανζέιρα Σίλβα γίνεται έτσι ο πρώτος Βραζιλιάνος στην ιστορία του Αιολικού, ο οποίος ολοκλήρωσε με την προσθήκη αυτή τις φετινές του μεταγραφές.

Η ανακοίνωση: «Ο ΑΕΠΣ ΑΙΟΛΙΚΟΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Thiago Laranjeira Silva. Ο 31χρονος επιτελικός μέσος αγωνιζόταν την περσινή χρονιά με την όμαδα του ΑΟ Θήβα στη Γ' Εθνική, ενώ έχει φόρεσε την φανέλα του Κισσαμικού την σεζόν 2016-2017 στην Football league. Στην πατρίδα του έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων στην Nautico, Guarani, CA Porto, Santa Cruz και πόλλες άλλες μετρώντας πόλλες συμμέτοχές στα πρωταθλήματα της χώρας του. 

Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Αιολικού, και του ευχόμαστε πολλές επιτυχίες με την όμαδα μας. Bem vindo Thiago...»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey