«Ντόρτια» και άνω, 542 μέρες μετά...

18/11/2018 - 15:09 Τελευταία τροποποίηση στις 18/11/2018 - 15:26

Η επιθετική δυστοκία του Αιολικού ήταν εμφανής στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος, με την ομάδα της Μυτιλήνης να έχει σκοράρει όλα κι όλα 6 γκολ στις 6 πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος, σε μία εκ των οποίων είχε κατορθώσει να πετύχει 2 τέρματα (στη νίκη επί της Καλλιθέας).

Με αντίπαλο τη Θύελλα Καμαρίου ωστόσο ο Αιολικός «ξεμπούκωσε» επιθετικά, σκοράροντας 4 γκολ μέσα στον «Ταρλά», φτάνοντας σε μια σημαντική βαθμολογικά νίκη που του επιτρέπει να παραμείνει ψηλά στον πίνακα.

Φάση από τον αγώνα Αιολικού-Ζευγολατιό 5-1 στο χιονισμένο Γήπεδο Λουτρών © SportLesvos.gr

Πόσες ημέρες είχαν περάσει όμως μέχρι να επαναλάβει ο Αιολικός κάτι αντίστοιχο, μια ευρεία σε έκταση δηλαδή νίκη; Το «SL» ανέτρεξε στο αρχείο του και έχει την απάντηση. 542 ημέρες! Για την ακρίβεια, από το ματς της τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής την περίοδο 2016-17, και πάλι στον «Ταρλά», όταν είχε «φιλοδωρήσει» τη Δόξα Μεγαλόπολης με 5-0 στις 21 Μαΐου. Την ίδια σεζόν μάλιστα είχε πανηγυρίσει μια ακόμα μεγάλη σε έκταση νίκη, απέναντι στο Ζευγολατιό με 5-1, το Γενάρη του 2017 στο χιονισμένο τότε Γήπεδο Λουτρών. Όμως πέρυσι δεν υπήρξε ματς που να σκοράρει πάνω από 2 γκολ, πέραν εκείνου της τελευταίας αγωνιστικής με τον Ταμυναϊκό, που το πήρε στα χαρτιά (3-0αα).

Πανηγυρικό στιγμιότυπο από τη νίκη επί του Παναργειακού στο Στάδιο «Κ. Κεντέρης»  © SportLesvos.gr

Για τους «στατιστικολάγνους», νίκη ακριβώς με «ντόρτια» πάντως ο Αιολικός είχε να πετύχει πολύ περισσότερο. Τελευταία φορά ήταν με αντίπαλο τον Παναργειακό τη σεζόν 2015-16, όταν κέρδισε με 4-2 στο Στάδιο «Κώστας Κεντέρης», τέλη Μαρτίου. Έκτοτε είχαν περάσει, ούτε λίγο ούτε πολύ, 961 ημέρες...

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey