Απ. Στύλος: «Απαιτείται ποδοσφαιρική αλητεία»

26/11/2018 - 14:30 Τελευταία τροποποίηση στις 26/11/2018 - 14:43

Ξεκάθαρος ήταν ο προπονητής του Αιολικού, μετά το ισόπαλο αποτέλεσμα κόντρα στον Απόλλωνα Ερέτριας (0-0), που μεγάλωσε την απόσταση της ομάδας της Μυτιλήνης από τις δύο πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα στον 7ο Όμιλο της Γ' Εθνικής.

«Για να κάνει μια ομάδα πρωταθλητισμό, χρειάζεται να έχει την καλώς εννοούμενη ποδοσφαιρική αλητεία. Πρέπει να είμαστε λοιπόν λίγο πιο κακοί με τον εαυτό μας, ποδοσφαιρικά πάντα μιλώντας, ώστε να μπορούμε να κερδίζουμε και αυτά τα ματς», ανέφερε αρχικά ο Απόστολος Στύλος στο «SL» και συμπλήρωσε: «Για να ανοίξουν οι άμυνες πρέπει να μπει το γκολ. Χωρίς γκoλ δεν κερδίζεις. Η εικόνα μας ήταν και πάλι πολύ θετική. Παίξαμε ποδόσφαιρο, δημιουργήσαμε κλασικές ευκαιρίες, αλλά δεν τις μετατρέψαμε σε κάποιο γκολ. Εμφανίσαμε ξανά αυτό το πρόβλημα της επιθετικής δυστοκίας, που σε συνδυασμό με το εξαιρετικό ανασταλτικά παιχνίδι του αντιπάλου, έφερε αυτό το 0-0.»

Μπορεί ο Απόλλων Ερέτριας να κατέχει τη χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος με 16 γκολ παθητικό σε 7 ματς, αλλά χθες η ομάδα της Εύβοιας τα έκανε όλα τέλεια σε σημείο, που και οι παράγοντές της να τρίβουν τα μάτια τους από το αποτέλεσμα. Ο Απόστολος Στύλος δε στάθηκε πολύ στην απόδοση του αντιπάλου, όσο στην αδυναμία να κάνει γκολ τις ευκαιρίες του ο Αιολικός: «Παίζουμε καλά, φτιάχνουμε τις φάσεις και πρέπει να μάθουμε να κάνουμε γκολ. Όσο δυσκολευόμαστε να σκοράρουμε, θα πηγαίνουμε τα ματς σε καταστάσεις γκραν γκινιόλ και ενδεχομένως να μην καταφέρνουμε πάντα να παίρνουμε τους βαθμούς.»

Τέλος, ο προπονητής του Αιολικού ανέλαβε την ευθύνη για το ισόπαλο αποτέλεσμα, δηλώνοντας στο «SL»: «Έχω την κύρια ευθύνη για το γεγονός πως δεν κατάφερα να πείσω τους παίκτες μου ότι ο βαθμός δυσκολίας του συγκεκριμένου αγώνα ήταν μεγάλος.»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey