Ξυπνάει μνήμες ο ΣΦΑΑ, ζητώντας νίκη!

11/01/2019 - 11:23

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Σύνδεσμος Φιλάθλων Αιολικού Αθήνας, αναφορικά με το επερχόμενο εκτός έδρας ματς των Μυτιληνιών στο «Ελ Πάσο» της Καλλιθέας, για τη 13η Αγωνιστική του 7ου Ομίλου στη Γ' Εθνική. Τα μέλη του ΣΦΑΑ, πέρα από τις ευχές για καλή αγωνιστική χρονιά ώστε το 2019 να συνδυαστεί με την πολυπόθητη άνοδο στη Football League, ξυπνούν μνήμες από μεγαλειώδεις εξορμήσεις των φιλάθλων του Αιολικού στο συγκεκριμένο γήπεδο τα παλαιότερα χρόνια, ζητώντας τη νίκη και μόνο από τον Απόστολο Στύλο και τους παίκτες του. 

Αναλυτικά: «Καλή χρονιά και ευτυχισμένη με υγεία και πολύ δύναμη σε όλους τους απανταχού Μυτιληνιούς, σε όλους τους φίλους και τις φίλες της αγαπημένης μας ομάδας. Επίσης τις ευχές μας για μια καλή χρονιά στο Δ.Σ. του Αιολικού, τους παίκτες, τον προπονητή και σε όλο το τιμ της ομάδας.

Φίλαθλοι του Αιολικού, την Κυριακή στο Ελ Πάσο με αντίπαλο την ιστορική ομάδα της Καλλιθέας δίνουμε ίσως τον πιο κρίσιμο αγώνα μέχρι σήμερα και η παρουσία μας θα πρέπει να είναι δυναμική, μα πάνω από όλα, κόσμια. Αυτη τη νίκη τη θέλουμε όσο τίποτε άλλο, για να παραμείνουμε ζωντανοί στη διεκδίκηση της δεύτερης θέσης που οδηγεί στα μπαράζ.

Σ'αυτό το γήπεδο έχουμε ζήσει μεγάλες και συγκινητικές στιγμές. Ποιός μπορεί να ξεχάσει από τους παλιούς φιλάθλους τη μεγάλη νίκη το 1993 με 0-1, με γκολ του Καρακλα; Αλλά και τον ανεπανάληπτο αγώνα με σκορ 2-2 το 1997, όπου και εκείνη τη χρονιά παίζαμε την άνοδο με το συγκλονιστικό λαό μας να έχει κερδίσει κατά κράτος τη μάχη της εξέδρας, με πάνω από 350 άτομα και την καλύτερη εξέδρα που έχουμε κάνει τα τελευταία 20 χρόνια σε αθηναϊκό γήπεδο;

Αυτές τις στιγμές θέλουμε να ξαναζήσουμε την Κυριακή. Ζηταμε από τους παίκτες μας να δώσουν και την ψυχή τους μέσα στο γήπεδο, να παλέψουνε μέχρι το τελευταίο λεπτό για τη νίκη, ώστε να συνεχίσουμε την πορεία μας προς το όνειρο.»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey