Εποχή "A.S.M." στον Αιολικό!

01/08/2019 - 20:26 Τελευταία τροποποίηση στις 01/08/2019 - 20:38

Με μια λιτή ανακοίνωση, ο Αιολικός γνωστοποίησε πως από σήμερα 1η Αυγούστου περνά στα χέρια της εταιρείας «A.S.M», αφού επήλθε συμφωνία με τους εκπροσώπους των ενδιαφερόμενων επιχειρηματιών και συγκεκριμένα με τον νομικό σύμβουλο αυτής, Βασίλη Μουτσουγιάννη. Η εταιρεία αυτή αναλαμβάνει διοίκηση και μάνατζμεντ, ενώ στο διοικητικό συμβούλιο θα μείνουν από την παλιά διοίκηση μόνο ο Παντελής Βερρής και ο Παναγιώτης Κουλουκάκης.

Αναλυτικά: «Ανακοινωνεται ότι σήμερα, Πέμπτη 1 Αυγούστου 2019, στα γραφεία της ομάδας του Αιολικού, οι εκπρόσωποι του Αιολικού, Α' και Β' Αντιπρόεδροι του ΔΣ Παντελέων Βερρής και Παναγιώτης Κουλουκάκης, συμφώνησαν με τους εκπροσώπους της εταιρείας «Α.S.M.», παρουσία του νομικού συμβούλου της εταιρείας Βασίλη Μουτσουγιάννη, για την ανάληψη της διοίκησης και του management της ιστορικής ομάδας της Μυτιλήνης.

Ο Αιολικός άλλαξε σελίδα. Θα ακολουθήσουν ανακοινώσεις για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο.»

Περισσότερες λεπτομέρειες δεν έγιναν γνωστές ή για να το θέσουμε καλύτερα η εταιρεία δεν επιθυμεί προς το παρόν να δοθούν ονόματα στη δημοσιότητα, τρέχοντας ωστόσο από σήμερα κιόλας την εφαρμογή του σχεδιασμού της για τον Αιολικό.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey