Με δίδυμο Γεωργαρά - Παππά στο τιμόνι

14/09/2019 - 09:55

Στην τελική ευθεία μπαίνει ο Αιολικός για την ολοκλήρωση του μεταγραφικού σχεδιασμού, με τις εξελίξεις να αναμένονται από τη Δευτέρα που επιστρέφει στην Ελλάδα από τις ΗΠΑ ο πρόεδρος Τζιμ Αντωνάκας.

Στο μεταξύ η ομάδα της Μυτιλήνης συνεχίζει την προετοιμασία της ενόψει της έναρξης των επίσημων αγωνιστικών της υποχρεώσεων, αρχής γενομένης για το εκτός έδρας ματς με την ΑΕ Βαθύλλου Πανσαμιακού για το Κύπελλο Ελλάδας την προσεχή εβδομάδα.

Ο Αιολικός θα πορευτεί στη διάρκεια της χρονιάς με κόουτς τον Γιάννη Γεωργαρά, ο οποίος θα έχει ως άμεσο συνεργάτη του τον Βασίλη Παππά. Οι δύο τους εξάλλου, με την υποστήριξη του γυμναστή Βασίλη Σταυρινού, έχουν "τρέξει" όλη την προετοιμασία από την πρώτη μέρα ως και σήμερα, γνωρίζοντας καλύτερα από τον καθένα τις δυνατότητες του ρόστερ, τα προτερήματα αλλά και τις αδυναμίες του.

Σημειώνεται ότι τις επόμενες ημέρες, παρουσία και του Τζιμ Αντωνάκα, θα ολοκληρωθούν και επίσημα οι μεταγραφικές υποθέσεις παικτών που παραμένουν σε εκκρεμότητα, για να κλείσουν οι όποιες "τρύπες" υπάρχουν και να αφοσιωθεί πλήρως η ομάδα στο "χτίσιμο" για τη νέα σεζόν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey