Πρώτη ήττα, βγήκε η κούραση

20/10/2019 - 17:21 Τελευταία τροποποίηση στις 20/10/2019 - 19:18

Την ήττα με σκορ 1-0 γνώρισε ο Αιολικός στην έδρα της Μαρκό, στο πλαίσιο της 5ης Αγωνιστικής του 6ου Ομίλου στη Γ' Εθνική. 

Η ομάδα της Μυτιλήνης εμφάνισε φυσιολογική κούραση, μετά τα συνεχόμενα παιχνίδια Τετάρτη - Κυριακή, με αποτέλεσμα να μη φανερώσει στον αγωνιστικό χώρο στοιχεία που έδειξε σε προηγούμενους αγώνες της.

Η Μαρκό κατόρθωσε να σκοράρει στο 8ο λεπτό με σουτ του Σάμου και το 1-0 έμεινε ως το τέλος, δίχως να μπορέσει ο Αιολικός να δημιουργήσει απειλητικές φάσεις μπροστά από την εστία του τερματοφύλακα Μπαλασάκη. 

Αυτή ήταν η πρώτη ήττα φέτος για την ομάδα της Μυτιλήνης, σε όλες τις διοργανώσεις, με τις υποχρεώσεις να είναι ωστόσο συνεχείς αφού την Τετάρτη ακολουθεί το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης για το Κύπελλο Ελλάδας.

Συνθέσεις:

ΜΑΡΚΟ (Δημήτρης Παπασπύρου): Μπαλασάκης, Γκούλιας, Κορομηλάς, Σόφης, Τσακύρης, Αλεξίου, Γ. Μανωλιάς (75' Χ. Μανωλιάς), Γκεμίσης, Σάμιος (80' Μασκλαβάνος), Θέος (85' Μεσσήνης), Ατματζίδης

ΑΙΟΛΙΚΟΣ (Γιάννης Γεωργαράς): Σφύρλας, Ματάι, Καλαφάτης, Βαλιός, Κρητικός, Σπόλιαριτς, Κατσίκης, Τσομπανέλης (75' Καραμπάς), Παλαμουτσής (35' λ. τρ. Λαμπράκης), Μπουρούς, Τσιπάς (80' Καλόμπο)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey