Δεν πέρασε της Ρόδου, κανονικά Κυριακή στις 3 το ματς

05/11/2019 - 13:42

Ολόκληρο θέμα δημιούργησε η Ρόδος, προκειμένου να αγωνιστεί νωρίτερα από την προκαθορισμένη ημερομηνία απέναντι στον Αιολικό, στο πλαίσιο της 8ης Αγωνιστικής του 6ου Ομίλου στη Γ' Εθνική.

Η διοίκηση της ομάδας, συνεπικουρούμενη από την ΕΠΣ Δωδεκανήσου και τον πρόεδρό της, απέστειλε αίτημα στην ΕΠΟ για να διεξαχθεί το ματς νωρίς το μεσημέρι του Σαββάτου, με ώρα έναρξης τις 12:00, στο οποίο ωστόσο δεν συναίνεσε ο Αιολικός, αντιπροτείνοντας το ματς να γίνει βράδυ Κυριακής και να επιστρέψουν οι Ροδίτες τη Δευτέρα, με απευθείας πτήση από τη Μυτιλήνη προς το «σμαραγδένιο νησί».

Εν συνεχεία, η Ρόδος άλλαξε αίτημα ζητώντας το ματς να διεξαχθεί Παρασκευή! Ωστόσο και πάλι ο Αιολικός αντέδρασε γιατί αγωνίστηκε Δευτέρα με την Κόρινθο, γεγονός που σημαίνει ότι σήμερα δεν υπάρχει προπόνηση και ως εκ τούτου η προετοιμασία για το κρίσιμο ματς της 8ης Αγωνιστικής θα ήταν ελλιπής. Συν τοις άλλοις, στη Μυτιλήνη η 8η Νοεμβρίου είναι η ημέρα εορτασμού της απελευθέρωσης του νησιού, με όσα αυτό θα μπορούσε να συνεπάγεται για την προσέλευση του κόσμου στον «Ταρλά».

Τελικώς, σύμφωνα με πληροφορίες του «SL», η αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ αποφάσισε το ματς να διεξαχθεί κανονικά το μεσημέρι της Κυριακής, με ώρα έναρξης τις 15:00.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey