Με Κόρνεφ κόντρα στη Ρόδο!

08/11/2019 - 22:01 Τελευταία τροποποίηση στις 08/11/2019 - 22:07

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Αιολικού για τον αγώνα κόντρα στη Ρόδο, στο πλαίσιο της 8ης Αγωνιστικής του 6ου Ομίλου στη Γ' Εθνική, που διεξάγεται το Σάββατο το πρωί, στις 11:30.

Στην αποστολή για το ματς στον "Ταρλά" συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά ο Ίλια Κόρνεφ, το δελτίο του οποίου εκδόθηκε από την ΕΠΟ. Ο 23χρονος Ουκρανός επιθετικός, με θητεία σε Μέταλουργκ Ζαπορίζιε και Μέταλιστ, θα ενισχύσει έτσι τον Αιολικό, πραγματοποιώντας το ντεμπούτο του με τη φανέλα της ομάδας της Μυτιλήνης.

Γιάννης Γεωργαράς και Βασίλης Παππάς έχουν επιλέξει 20 ποδοσφαιριστές στην αποστολή και θα αποφασίσουν αύριο το πρωί για την τελική 18αδα. Μοναδικός απών σε ακόμα ένα ματς θα είναι ο τραυματίας Γιώργος Σοφιάνης.

Η αποστολή του Αιολικού κόντρα στη Ρόδο: Σφύρλας, Βρονταράς, Αγριμάκης, Καλαφάτης, Σπόλιαριτς, Τσομπανέλλης, Κατσίκης, Λαζαρίδης, Μπουρούς, Τσιπάς, Κόρνεφ, Λαμπράκης, Παρέλλης, Ματάι, Καλόμπο, Μπάρκας, Κρητικός, Παλαμουτσής, Βαλιός, Αλαγιάννης.

Διαιτητής του αγώνα ορίστηκε ο Τζαμουτζαντώνης από τη Χίο, με βοηθούς τον Πετρίδη του ίδιου Συνδέσμου και τον Χριστοδούλου από την Ημαθία.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey