Στα δύσκολα ΑΙΟΛΙΚΑΡΑ!

27/02/2022 - 16:12 Τελευταία τροποποίηση στις 27/02/2022 - 18:25

Παλικαρίσια νίκη πέτυχε ο Αιολικός, επικρατώντας του Αίαντα Σαλαμίνας με 2-0 χάρη στα γκολ των Βίτορ Πινιέιρο στο 38’ (στο σουτ του Βραζιλιάνου η μπάλα κόντραρε στον Κουτσοποδιώτη και κατέληξε στα δίχτυα) και Αλέξανδρου Μουζακίτη (96'). Οι παίκτες του Θοδωρή Γιακαλή νίκησαν και την εσωστρέφεια, σε μια τόσο κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος, αποδεικνύοντας πως στα δύσκολα γίνεται από Αιολικός, ΑΙΟΛΙΚΑΡΑ!

Με μόλις 13 διαθέσιμους ποδοσφαιριστές, αφού οι Γκέζος, Τακίδης και Γιουκαρής έμειναν εκτός αποστολής λόγω πειθαρχικού παραπτώματος και οι Αποστολόπουλος, Κουρούπης, Αγριμάκης εξαιτίας τραυματισμών, ο Αιολικός έκανε κατάθεση ψυχής εξασφαλίζοντας το πολύτιμο τρίποντο, διατηρώντας και το αήττητο στην έδρα του.

Ήταν τέτοια η υπερπροσπάθεια των παικτών του Γιακαλή, που κυριολεκτικά δεν υπάρχει κάποιος που να υστέρησε, ενώ και οι Μωυσίδης, Αναγνώστου που πέρασαν στο ματς ως αλλαγή έδωσαν και την ψυχή τους.

Λίγο πριν το τέλος αποβλήθηκε από τον πάγκο του Αιολικού ο Θοδωρής Γιακαλής.

Συνθέσεις

ΑΙΟΛΙΚΟΣ (Θ. Γιακαλής): Βρονταράς, Κρητικός, Σουβατζόγλου, Πάτας, Νικολάου, Μουζακίτης, Μουκίδης, Ντοματάς (68' Μωυσίδης), Πινιέιρο, Κονδύλης (78' Αναγνώστου), Παπιομίτογλου

ΑΙΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ (Μ. Χατζηαλέξης): Καρνέσης, Τζαφέρι, Λιάτος (68' Φερεντίνος), Κουτσοποδιώτης, Μεγαλοοικονόμου, Μπανούσης, Λέκκας, Αγγελόπουλος (53' Σαρηγιάννης), Μακρής, Ζότο (88' Κοντογιαννόπουλος), Κάραβος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey