Για το γόητρο στη Βάρη

27/03/2022 - 10:00 Τελευταία τροποποίηση στις 27/03/2022 - 10:28

Το τελευταίο του εκτός έδρας παιχνίδι πρωταθλήματος δίνει την Κυριακή ο Αιολικός, με αντίπαλο τον Αστέρα Βάρης, στο πλαίσιο της 20ής Αγωνιστικής στον 6ο Όμιλο της Γ' Εθνικής.

Ο Θοδωρής Γιακαλής προετοίμασε καθ' όλη τη διάρκεια της εβδομάδας τους ποδοσφαιριστές του αντιμετωπίζοντας αρκετά προβλήματα, αφού υπάρχει επιβάρυνση το τελευταίο διάστημα λόγω του περιορισμένου ρόστερ. 

Τα νέα από τους τραυματίες είναι σχετικά ευχάριστα, με τον Βασίλη Μουκίδη να προπονείται σε κανονικό ρυθμό, μετά το πρόβλημα στο γόνατο που αποκόμισε στο ματς με τον Αίαντα Σαλαμίνας, ενώ και ο Θεόφιλος Κουρούπης έχει τεθεί στη διάθεση του προπονητή, έχοντας πάρει και αγωνιστικά λεπτά κόντρα στην Προοδευτική.

Σε ότι αφορά τον Κώστα Κονδύλη, καθαρή ήταν η μαγνητική τομογραφία στην οποία υποβλήθηκε στην Αθήνα, ωστόσο ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα προκειμένου να προστατευτεί και δύσκολα θα πάρει χρόνο συμμετοχής. Βίτορ Πινιέιρο και Νίκα Μτσεντλισβίλι ξεπέρασαν τους μικροτραυματισμούς τους, ωστόσο ενοχλήσεις νιώθει ο Μιχάλης Αναγνώστου.

Λιγοστές πιθανότητες συγκεντρώνει το ενδεχόμενο να αγωνιστεί ο Κώστας Αποστολόπουλος, ο οποίος έχει συμπληρώσει δύο μήνες εκτός δράσης (τελευταίο ματς στην έδρα του Εθνικού), αποτελώντας πάντως μια διαθέσιμη επιλογή στη Βάρη, συμμετέχοντας στην αποστολή.

Τιμωρημένοι δεν υπάρχουν, αφού ο Σπύρος Βρονταράς εξέτισε την ποινή της μιας αγωνιστικής και επιστρέφει.

Διαιτητές ορίστηκαν οι Κορίνθιοι Ρούτσης, Κλεπετσάνης και Σπηλιώτης, ενώ παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Αθηναίος Κώτσης.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey