Πέρασε από τον «Ταρλά» ο Λεβαδειακός

18/03/2024 - 18:08 Τελευταία τροποποίηση στις 20/03/2024 - 14:44

Ανώτερος ο Λεβαδειακός στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης υποχρέωσε στην πρώτη ήττα τον Αιολικό στο φετινό πρωτάθλημα νέων της SL2 και πλέον με την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου υπάρχει τριπλή ισοβαθμία στην κορυφή.

Η ομάδα της Λιβαδειάς καθάρισε την υπόθεση νίκης από το πρώτο ημίχρονο, αφού προηγήθηκε με 0-3. Οι Βοιωτοί προηγήθηκαν στο 15ο λεπτό με τον Τσαμπίκο και διπλασίασαν τα τέρματα τους στο 22' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Πούλου, ενώ έκαναν το 0-3 πριν την ανάπαυλα με τον Βερή. Στη φάση του πέναλτι μάλιστα υπήρξε σοβαρός τραυματισμός του επιθετικού της φιλοξενούμενης ομάδας Τσαμπίκου που αποχώρησε με ασθενοφόρο για το «Βοστάνειο» νοσοκομείο και αναμένεται να περάσει την πόρτα του χειρουργείου, με την πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο ότι πρόκειται για κάταγμα κνήμης.

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν στην επανάληψη, μειώνοντας στο 50ο λεπτό με τον Γεωργακή, ενώ στο 66' μετά από μαρκάρισμα επάνω στον Νίκο Τελωνιάτη εντός περιοχής, ο Αλμέτα αστόχησε από τα 11 βήματα. Ο Λεβαδειακός διατήρησε μέχρι το φινάλε το 1-3 και πάτησε κορυφή μαζί με τον Αιολικό και την ΑΕΛ.

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής

Δείτε ΕΔΩ τη βαθμολογία

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey