Την Τετάρτη οι ανακοινώσεις!

19/07/2011 - 14:06

Την Τετάρτη (20/7) αναμένονται οι επίσημες ανακοινώσεις, αναφορικά με το νέο διοικητικό σχήμα του Αιολικού, σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε σε επικοινωνία του με το sportlesvos.gr ο Σταύρος Γριπιώτης.

Τις προηγούμενες ημέρες πραγματοποιήθηκε σειρά επαφών μεταξύ των παραγόντων, νέων και παλιών, που θα συνεργαστούν για το καλό της ομάδας της Μυτιλήνης τη νέα αγωνιστική περίοδο και άπαντες συμφώνησαν στο μοντέλο διοίκησης, επιλύοντας και κάποιες διαδικαστικές λεπτομέρειες σε ότι αφορά το οικονομικό σκέλος.

Όπως όλα δείχνουν, ο Ταξιάρχης Βέρρος θα είναι ο ισχυρός παράγοντας για τον οποίο έγινε λόγος όλο το προηγούμενο διάστημα, χωρίς ωστόσο να έχει ξεκαθαρίσει ακόμα, αν προορίζεται για τη θέση του Προέδρου, ή αν έχει αποφασιστεί να παραμείνει στον προεδρικό θώκο ο Γιάννης Φλωρίδης.

Το νέο διοικητικό συμβούλιο θα είναι 12μελές και σύμφωνα με τα όσα έχουν διαρρεύσει, θα απαρτίζεται από τους: Γιάννης Φλωρίδη, Ταξιάρχη Βέρρο, Σταύρο Γριπιώτη, Κώστα Φωτιάδη, Θόδωρο Δουβαλέτα, Αλέξη Βαμβακά, Ηλία Μιχαηλίδη, Στρατή Γεωργή, Παναγιώτη Κουλουκάκη, Κώστα Μυστεγνιώτη, Ηλία Μαλαματίνα και Νίκο Μηλιορέλλη, με δυο - τρεις ακόμα παράγοντες να έχουν πιθανότατα εξωδιοικητικό ρόλο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey