Τηλεοπτική απάντηση Βέρρου

28/09/2011 - 16:25

Ο Πρόεδρος του Αιολικού Ταξιάρχης Βέρρος θα είναι ο σημερινός καλεσμένος του κεντρικού δελτίου ειδήσεων στο "Αρχιπέλαγος", που θα ξεκινήσει στις 21:00.

Ο ισχυρός άνδρας της ομάδας της Μυτιλήνης θα απαντήσει με αυτόν τον τρόπο, τόσο στο δημοσιογράφο του καναλιού Γιάννη Συνάνη, όσο και στους τοπικούς άρχοντες του Δήμου Λέσβου, που ούτε λίγο ούτε πολύ τον "φωτογράφισαν" τις προηγούμενες ημέρες ως τον άνθρωπο από τον οποίο ξεκίνησε η διαμάχη γύρω από το πρόβλημα της στατικότητας των κερκίδων στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης.

Θυμίζουμε, πως σε πρόσφατη Συνέντευξη Τύπου του Δημάρχου Λέσβου κ. Βουνάτσου, ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος είχε... ανάψει φωτιές με αναφορά του σε ποδοσφαιρικούς παράγοντες, των οποίων συγγενικά πρόσωπα συνδέονται με καίριες θέσεις στην Πολεοδομία, τονίζοντας πως εκεί βρίσκεται η απαρχή του προβλήματος.

Την άποψη Συνάνη μάλιστα υιοθέτησαν λίγες ώρες αργότερα τόσο ο Δήμαρχος, όσο και ο Πρόεδρος του Οργανισμού Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Αστυρακάκης, μιλώντας για "φαγωμάρα" μεταξύ Αιολικού και ΑΕΛΚ, αλλά και για "μετακινήσεις παραγόντων απί τη μία στην άλλη ομάδα", που συντηρούν το πρόβλημα, φωτογραφίζοντας σαφέστατα τον Ταξιάρχη Βέρρο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey