Σπανός: "Μας τιμώρησε η μπάλα"

21/11/2011 - 20:13 Τελευταία τροποποίηση στις 21/11/2011 - 23:09

Απογοητεύμενος από το ισόπαλο αποτέλεσμα στο Γήπεδο Ορυζόμυλων, αλλά ικανοποιημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του εμφανίστηκε στις δηλώσεις του στο sportlesvos.gr ο προπονητής του Αιολικού Δημήτρης Σπανός, μετά το 1-1 κόντρα στην Ελλάδα Ποντίων.

"Είμασταν καλοί, παίξαμε με την μπάλα κάτω, δημιουργήσαμε φάσεις, αλλά όταν δεν καταφέρνεις να μετατρέψεις σε γκολ τις κλασικές σου ευκαιρίες, η μπάλα σε τιμωρεί. Εμείς είχαμε 7-8 χαμένα τατ ε τετ και δυστυχώς δεν καθαρίσαμε το ματς, δεν μπορέσαμε να βάλουμε δεύτερο γκολ, κρατώντας μέχρι το τελευταίο λεπτό τον αντίπαλο στο παιχνίδι. Η Ελλάς Ποντίων δημιούργησε κάποιες φάσεις από δικά μας, ατομικά λάθη. Eίναι ένας τομέας που πρέπει να βελτιωθούμε.

Προσωπικά, έχω και τις αμφιβολίες μου για τη φάση της ισοφάρισης, αλλά δεν αποτελεί δικαιολογία για εμάς η διαιτησία. Οφείλαμε σύμφωνα με την απόδοση της ομάδας να έχουμε τελειώσει το ματς πολύ νωρίτερα. Είμαι πάντως ικανοποιημένος από τον τρόπο που αγωνίστηκαν οι παίκτες μου. Συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά, εν όψει του αγώνα της Κυριακής. Πρέπει να κάνουμε τις νίκες που απαιτούνται ώστε να πιάσουμε κορυφή και μετά, αντιμετωπίζοντας ξεχωριστά το κάθε ματς, να φτάσουμε στην επίτευξη του στόχου", τόνισε ο προπονητής του Αιολικού.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey