Προπόνηση στην Καλλονή

01/12/2011 - 10:39 Τελευταία τροποποίηση στις 01/12/2011 - 10:58

Συνεχίζεται η προετοιμασία του Αιολικού εν όψει της κρίσιμης αναμέτρησης με αντίπαλο τον Αστέρα Βάρης, για την 5η αγωνιστική του 9ου ομίλου στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα.

Ο... Γκασμάς: "Αιολικός και ΑΕΛΚ θα παίζουν ταυτόχρονα την Κυριακή σε... Καλλονή και Μυτιλήνη! Θα 'χει λοιπόν ενδιαφέρον να δούμε ποιοι θα επιλέξουν να πάνε πού; Και για όλους ο φωτογραφικός φακός θα 'ναι αμείλικτος..."

Η ομάδα της Μυτιλήνης θα πραγματοποιήσει τόσο τη σημερινή, όσο και την αυριανή της προπόνηση στο Στάδιο "Κώστας Κεντέρης" της Καλλονής, εκεί όπου θα διεξαχθεί τελικά και ο αγώνας, αφού συμπίπτει με το ματς ΑΕΛΚ-Ηρακλής Ψαχνών για τη Football League, που θα γίνει την ίδια ώρα στον "Ταρλά".

Ο Αιολικός, παρά το ότι θα αγωνιστεί ουσιαστικά σε "ουδέτερο" γήπεδο, είναι βέβαιο πως θα τύχει της υποστήριξης αρκετών φιλάθλων από κάθε γωνιά του νησιού και μάλιστα είναι σε εξέλιξη μεγάλη κινητοποίηση τόσο στο Λεκανοπέδιο όσο και στα βορειόχωρα, που σφύζουν από ποδοσφαιρόφιλους, οι οποίοι μετά και τη μετακόμιση της ΑΕΛΚ στη Μυτιλήνη στερούνται σημαντικών αναμετρήσεων εθνικών κατηγοριών.

Η διοίκηση θα ναυλώσει και ικανό αριθμό πούλμαν, που θα ξεκινήσουν από τη Μυτιλήνη (Πάρκινγκ, έναντι Βερόπουλου) στις 13:00 της Κυριακής. Για το λόγο αυτό, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το ΣΦΑΜ στέλνοντας γραπτό μήνυμα (sms) με το ονοματεπώνυμό τους στο 6976937141 ή καλώντας τον ίδιο αριθμό.

Διαιτητής της αναμέτρησης ορίστηκε ο Σχίζας από την Αθήνα, με βοηθούς τους Γουρνάκη και Απόκοτο του ίδιου Συνδέσμου. Παρατηρητής θα είναι και πάλι ο Μαχαίρας από τη γειτονική Χίο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey