Όλοι σε θέση μάχης!

02/12/2011 - 12:33 Τελευταία τροποποίηση στις 02/12/2011 - 12:57

Ο Αιολικός υποδέχεται την Κυριακή τον Αστέρα Βάρης, σε ματς που θα διεξαχθεί στο Στάδιο "Κώστας Κεντέρης" της Καλλονής με ώρα έναρξης τις 3 το μεσημέρι και ο Δημήτρης Σπανός είναι στην ευχάριστη θέση να μην αντιμετωπίζει επιπρόσθετα προβλήματα, σε σχέση με τον αγώνα της περασμένης αγωνιστικής.

Ο προπονητής του Αιολικού δεν συμπεριλαμβάνει στα πλάνα του τον Παναγιώτη Βουργουτζή, ο οποίος ταλαιπωρείται από ένα πρόβλημα στον προσαγωγό και ακολουθεί ειδική θεραπεία. Μακροχρόνια απόντας παραμένει και ο Στρατής Κάμπερ. Όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές είναι ετοιμοπόλεμοι, ενώ η ομάδα δεν αντιμετωπίζει άλλες απουσίες λόγω τιμωριών.

Έτσι, ο Δημήτρης Σπανός θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα, με στόχο την εξασφάλιση τριών ακόμα βαθμών, που ενδεχομένως και να τον φέρουν από αυτή την Κυριακή στην κορυφή της βαθμολογίας του 9ου ομίλου στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα.

Η ομάδα προπονήθηκε χθες στην Καλλονή, ενώ το ίδιο θα συμβεί τόσο σήμερα όσο και αύριο το πρωί. Χαρακτηριστικό μάλιστα της σοβαρότητας, με την οποία αντιμετωπίζουν οι διοικούντες τον κυριακάτικο αγώνα, είναι το γεγονός πως η αποστολή του Αιολικού θα καταλύσει σε ξενοδοχείο του Λεκανοπεδίου, μετά το πρωινό σαββατιάτικο χαλάρωμα στο "Κώστας Κεντέρης" με στόχο να επιτευχθεί η απόλυτη συγκέντρωση των ποδοσφαιριστών πριν το κρίσιμο αυτό ματς.

Δεδομένου ότι ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί στην Καλλονή, η διοίκηση του Αιολικού ναυλώνει πούλμαν που θα ξεκινήσουν από το Πάρκινγκ της Μυτιλήνης (έναντι Βερόπουλου) στις 13:00 για να μεταφέρουν τους φιλάθλους προς το Λεκανοπέδιο. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το ΣΦΑΜ στέλνοντας γραπτό μήνυμα (sms) με το ονοματεπώνυμό τους στο 6976937141 για κρατήσεις θέσεων ή καλώντας τον ίδιο αριθμό για περισσότερες πληροφορίες.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey