Κάλεσμα της διοίκησης στο "Κ. Κεντέρης"

02/12/2011 - 23:32

Ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση του Αιολικού, απευθύνοντας κάλεσμα προς τους φιλάθλους του νησιού να δώσουν βροντερό παρόν στις εξέδρες του Σταδίου "Κώστας Κεντέρης" της Καλλονής, όπου θα διεξαχθεί τελικά ο αγώνας με αντίπαλο τον Αστέρα Βάρης (15:00).

Αναλυτικά: "Καλούμε τους φιλάθλους όλου του νησιού, την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2011, στο στάδιο της Καλλονής, για τον αγώνα Αιολικός – Κυανούς Αστέρας Βάρης.

Το Στάδιο "Κώστας Κεντέρης" της Καλλονής επιλέχθηκε από τη διοίκηση για τη συγκέντρωση όσο το δυνατόν περισσοτέρων φιλάθλων από όλο το νησί, ώστε να δούνε από κοντά την αγαπημένη τους ομάδα.

Η διοίκηση θέτει στη διάθεση των φιλάθλων της Μυτιλήνης ικανό αριθμό πούλμαν για τη μετάβαση προς και από την Καλλονή, με ώρα συγκέντρωσης τις 12:30 και αναχώρησης για την Καλλονή τις 13:00 στη πόλη της Μυτιλήνης και πιο συγκεκριμένα στο παρκινγκ έναντι του Σούπερ Μάρκετ Βερόπουλος, ενημερώνοντας με γραπτό μήνυμα (sms) στο τηλέφωνο 6976 937141 για κρατήσεις θέσεων.

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι την Κυριακή το στάδιο της Καλλονής, θα γεμίσει από το φίλαθλο κόσμο όλου του νησιού και το πάθος θα ξεχειλίζει στα γνωστά κόσμια πλαίσια. Ο Αιολικός είστε εσείς, οι φίλαθλοι όλου του νησιού μας".

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey