Θερμές ευχαριστίες από τη διοίκηση

05/12/2011 - 14:20 Τελευταία τροποποίηση στις 05/12/2011 - 15:58

Η διοίκηση του Αιολικού εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία ευχαριστεί τον Γεωπόνο Νίκο Κουκούλα καθώς και το υπαλληλικό προσωπικό του Δήμου Λέσβου, για τις ενέργειες που έκαναν όλη την προηγούμενη εβδομάδα, ώστε ο αγωνιστικός χώρος του Σταδίου "Κώστας Κεντέρης", όπου διεξήχθη ο αγώνας με αντίπαλο τον Αστέρα Βάρης να τύχει των καλύτερων συνθηκών.

Παράλληλα ευχαριστεί και όλους τους φιλάθλους, που βρέθηκαν παό κάθε γωνιά της Λέσβου, στις κερκίδες του Σταδίου.

Αναλυτικά: "Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του ΑΕΠΣ ΑΙΟΛΙΚΟΣ, θα ήθελαν με την παρούσα, να ευχαριστήσουν τους φιλάθλους μας και τους φιλάθλους των γύρω περιοχών που παρευρέθηκαν στο γήπεδο "Κώστας Κεντέρης" της φιλόξενης πόλης της Καλλονής, για την συμπαράσταση τους στην αγαπημένη ομάδα όλου του νησιού. Η παρουσία και η βοήθεια τους, είναι  καταλυτική για την νικηφόρο πορεία της αγαπημένης μας ομάδας.

Επίσης, θα θέλαμε  να ευχαριστήσουμε  δημόσια τον Νίκο Κουκούλα και τους συνεργάτες του, για τις  υπεράνθρωπες προσπάθειες που καταβάλλουν παρά τις αντίξοες συνθήκες που αντιμετωπίζουν για την όσο το δυνατόν καλύτερη διατήρηση των αγωνιστικών χώρων των γηπέδων που αγωνίζεται η ομάδα μας.

Από την πλευρά μας, υποσχόμαστε την συνέχιση των προσπαθειών όλων μας, για τη διατήρηση της ομάδας στη πρώτη θέση, για να πανηγυρίσουμε στο τέλος όλοι μαζί άλλο ένα πρωτάθλημα, άλλο ένα τρόπαιο, άλλη μια άνοδο. Για να χαρίσουμε στον Λεσβιακό λαό, ένα ελάχιστο ψήγμα χαράς και υπερηφάνειας".

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey