Στις 15:00 ο αγώνας στη Ραφήνα

07/12/2011 - 14:05 Τελευταία τροποποίηση στις 07/12/2011 - 14:21

Οι άνθρωποι του Αιολικού βρέθηκαν σε δίλημμα για τον κυριακάτικο αγώνα με την Τριγλία στη Ραφήνα και τελικά προτίμησαν από το να ζητήσουν αλλαγή ώρας ώστε να εξυπηρετηθούν συγκοινωνιακά, να... αλλάξουν γενικώς τα πλάνα τους σε ότι αφορά την παραμονή της ομάδας στην Αθήνα.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί κανονικά στις 15:00, ώστε να μπορέσουν να εξυπηρετηθούν οι φίλαθλοι της ομάδας στην Αττική, που έχουν εκφράσει μαζικό ενδιαφέρον να παραβρεθούν στη Ραφήνα. Ο Αιολικός θα παραμείνει την Κυριακή το βράδυ στην Πρωτεύουσα και θα επιστρέψει ακτοπλοϊκώς το απόγευμα της Δευτέρας. Ωστόσο το πρωί της ίδιας μέρας θα πραγματοποιηθεί προπόνηση στο Γήπεδο της Γλυφάδας, ώστε να μη βγουν εκτός ρυθμού οι ποδοσφαιριστές του Δημήτρου Σπανού και την Τρίτη θα γίνει το καθιερωμένο ρεπό.

Ο προπονητής του Αιολικού δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα απουσιών. Τόσο ο Χατζηκυριάκος, ο οποίος υπέστη κάταγμα στη μύτη στο ματς με τον Αστέρα Βάρης, όσο και ο Αγιακάτσικας που αποχώρησε από το Κώστας Κεντέρης" με σκισμένο φρύδι (χωρίς ευτυχώς να κάνει ράμματα), έχουν τεθεί στη διάθεση της ομάδας. Αμφίβολος πάντως παραμένει ο Παναγιώτης Βουργουτζής.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey