Παράπονα για τη διαιτησία του Μάμμη

12/12/2011 - 11:48

Έντονα προβληματισμένοι είναι οι διοικούντες τον Αιολικό, μετά τη νέα κακή διαιτησία σε αγώνα της ομάδας της Μυτιλήνης, αυτή τη φορά στο εκτός έδρας ματς με την Τριγλία στη Ραφήνα για την 6η αγωνιστική του 9ου ομίλου.

Οι υποδείξεις του διαιτητή Μάμμη από το Σύνδεσμο των Δωδεκανήσων προκάλεσαν τη δυσαρέσκεια τους, θεωρώντας πως ο ρέφερι από την Κω δε στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων ενός τόσο σημαντικού αγώνα. Ο Αιολικός έχει παράπονα για τη διαιτησία του β' ημιχρόνου, κυρίως στη φάση του 78ου λεπτού, όταν ο Άκης Μιχαλάκης ανατράπηκε πεντακάθαρα -όπως φαίνεται και στο βίντεο- μέσα στην περιοχή, με τον διαιτητή να μην καταλογίζει το πέναλτι.

Η αγανάκτηση των ανθρώπων του Αιολικού ξεχείλισε στη φάση της αποβολής του Μιχαλάκη με δεύτερη κίτρινη, αφού ο διαιτητής δεν εμπιστεύθηκε την κρίση του "κιτρινίζοντας" τον Βούρο όπως αρχικά έπραξε, αλλάζοντας την απόφασή του έπειτα από συνεννόηση με τον επόπτη και χρεώνοντας παράβαση στον Μιχαλάκη, που δεν είχε καμία απολύτως ανάμιξη στη φάση, αφήνοντας προσωρινά τον Αιολικό με 10 παίκτες.

Ο Πρόεδρος του Αιολικού, θεωρώντας πως το κακό έχει παραγίνει, σε μια χρονιά που η ομάδα της Μυτιλήνης έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην κατηγορία, εξέφρασε ήδη τηλεφωνικώς τα έντονα παράπονά του για τις -εν γένει- κακές φετινές διαιτησίες προς την ηγεσία της ΕΠΟ και πιθανότατα θα ακολουθήσει και έγγραφη διαμαρτυρία προς τα αρμόδια όργανα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey