Σπανός: "Μας λείπει το δολοφονικό ένστικτο"

12/12/2011 - 13:48

Σκασμένος ήταν ο Δημήτρης Σπανός, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε το sportlesvos.gr μαζί του, λίγο μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης του Αιολικού επί αθηναϊκού εδαφούς, στο γήπεδο της Γλυφάδας.

Ο προπονητής της ομάδας της Μυτιλήνης στάθηκε περισσότερο στις χαμένες ευκαιρίες της ομάδας του και λιγότερο στις διαιτητικές αποφάσεις, θέλοντας να επεξηγήσει τα αίτια που οδήγησαν σε αυτό το ισόπαλο 1-1 κόντρα στην Τριγλία Ραφήνας.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε για το χθεσινό ματς: "Ήταν ένα παιχνίδι στο οποίο προηγήθηκαμε νωρίς, δημιουργήσαμε αρκετές ευκαιρίες και θα έπρεπε να έχουμε καθαρίσει τον αγώνα. Θα έλεγα ότι μας λείπει αυτό το δολοφονικό ένστικτο που απαιτείται σε τέτοιες κατηγορίες, Να μετατρέψουμε δηλαδή σε γκολ τις φάσεις μέσα στην περιοχή και να "σκοτώσουμε" τον αντίπαλο.

Είναι περισσότερο ψυχολογικό το πρόβλημα, ωστόσο συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά στις προπονήσεις πάνω και σε αυτόν τον τομέα. Στο β' ημίχρονο η έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης μας κόστισε την ισοφάριση, ενώ στη συνέχεια μας στοίχισε ο τραυματισμός του Μίχου. Λάθη έγιναν στο ματς, όπως άλλωστε συμβαίνει στο ποδόσφαιρο, όμως το σημαντικότερο θεωρώ ότι είναι, πως σπαταλήσαμε τις καλές μας ευκαιρίες για γκολ."

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey