Ένα μήνα εκτός δράσης ο Μίχος!

12/12/2011 - 14:23 Τελευταία τροποποίηση στις 12/12/2011 - 14:58

Αρκετά σοβαρή είναι η ζημιά που υπέστη ο Σπύρος Μίχος στο 64ο λεπτό της αναμέτρησης κόντρα στην Τριγλία Ραφήνας, αφού σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις θα μπορέσει να επανέλεθει στην αγωνιστική δράση μετά από ένα μήνα.

Ο έμπειρος αμυντικός μέσος της ομάδας της Μυτιλήνης υπέστη θλάση στον προσαγωγό και την Τετάρτη θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία για να διαπιστωθεί το μέγεθος αυτής. Τα δεδομένα πάντως δείχνουν ότι θα χρειαστεί τουλάχιστον 30 ημέρες για την αποκατάσταση του τραυματισμού του.

Έτσι, ο Μίχος θα απουσιάσει σίγουρα από το κυριακάτικο ματς κόντρα στον Εθνικό (18/12), αλλά κι από το εκτός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο την Ολυμπιάδα Κερατσινίου (21/12), δίνοντας αγώνα δρόμου να προλάβει την εντός έδρας αναμέτρηση με τον Ατρόμητο Πειραιά (8/1).

Το ευτύχημα στην όλη υπόθεση είναι ότι στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα ακολουθεί διακοπή 15 ημερών μετά την 8η αγωνιστική, λόγω εορτών κι έτσι αν όλα πάνε καλά, ίσως προλάβει να τεθεί ξανά στη διάθεση του Δημήτρη Σπανού στο ξεκίνημα του 2012.

Στις αποκλειστικές του δηλώσεις στο sportlesvos.gr, ο Σπύρος Μίχος τα "έβαλε" με το κακό γήπεδο: "Φαίνεται σοβαρός ο τραυματισμός, ωστόσο η μαγνητική θα μας δείξει το ακριβές μέγεθος της ζημιάς. Δυστυχώς, ο κακός αγωνιστικός χώρος προκάλεσε τον τραυματισμό, αφού παίξαμε σε ένα συνθετικό τάπητα που είχε μόνο... καουτσούκ. Πρώτη φορά παθαίνω τέτοια ζημιά κι είναι καθαρά θέμα γηπέδου. Τώρα θα ξεκινήσω ένα μαραθώνιο θεραπειών, ώστε να επιστρέψω όσο πιο σύντομα γίνεται. Είναι ευαίσθητο το σημείο και χρειάζεται καλή αποκατάσταση, για να αποφύγουμε τυχόν υποτροπές. Εύχομαι και θέλω να πιστεύω ότι θα προλάβω, να είμαι έτοιμος στην αναμέτρηση με τον Ατρόμητο Πειραιά...".

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey