Καρέ απουσιών με Εθνικό

15/12/2011 - 12:49

Γεμάτο είναι το ιατρικό δελτίο εν όψει της κυριακάτικης αναμέτρησης με τον Εθνικό, στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης, για την 7η αγωνιστική του 9ου ομίλου στο Περιφερειακό.

Μετά τον Μίχο, που δίνει μάχη με το χρόνο ώστε να προλάβει μετά από ειδική θεραπευτική αγωγη τον αγώνα με τον Ατρόμητο Πειραιά πια, στις 8 Ιανουαρίου λόγω της θλάσης στον προσαγωγό, που θα τον κρατήσει εκτός προπονήσεων για 20 μέρες, πρόβλημα τραυματισμού φαίνεται να αντιμετωπίζει στο δικέφαλο και ο Αλέξανδρος Καλαϊτζίδης, που δεν προπονείται μαζί με την υπόλοιπη ομάδα, κάτι που αναμένεται να οδηγήσει την Κυριακή στο ντεμπούτο του Τάσου Μπαντοτάκη κάτω από τα δοκάρια του Αιολικού.

Άσχημα ήταν όμως τα νέα και για τον Παναγιώτη Βουργουτζή, ο οποίος μετέβη στην Αθήνα για εξετάσεις, αλλά δεν πήρε το "ok" των γιατρών ώστε να επανέλθει στις προπονήσεις, αφού ο τραυματισμός που τον ταλαιπωρεί δεν έχει υποχωρήσει. Η επιστροφή του μάλιστα υπολογίζεται πλέον στις αρχές του νέου έτους.

Κι όλα αυτά τη στιγμή που ο Άκης Μιχαλάκης είναι τιμωρημένος, λόγω της αποβολής του στη Ραφήνα, με τον Δημήτρη Σπανό να πονοκεφαλιάζει για τον καταρτισμό της βασικής ενδεκάδας.

Ο αγώνας με τον Εθνικό ορίστηκε στις 3 το μεσημέρι της Κυριακής (18/12), με διαιτητή τον Τάσση από την Αθήνα και βοηθούς τους Νάρη και Τσιλιπάνο του ίδιου Συνδέσμου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey