Ξανά πλήρης μετά από καιρό

24/02/2012 - 12:21

Την ευτυχία να έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του για το αυριανό ματς με τον Ιωνικό, μοιράζεται με τους συνεργάτες του ο προπονητής του Αιολικού Δημήτρης Σπανός.

Στην ομάδα της Μυτιλήνης επιστρέφει μετά από επτά αγωνιστικές τιμωρίας ο Κώστας Αποστολίδης, ο οποίος αγωνίστηκε τελευταία φορά στο ματς με τον Εθνικό στις 18 Δεκεμβρίου. Παράλληλα, ο Κώστας Χατζηκυριάκος ξεπέρασε τον τραυματισμό του και διεκδικεί θέση στην ενδεκάδα για το ντέρμπι, στο οποίο δε χωρά άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης.

Ο Αιολικός πραγματοποιεί σε λίγη ώρα (13:00) την τελευταία του προπόνηση, ολοκληρώνοντας την προετοιμασία του για την κρίσιμη αυτή αναμέτρηση, που θα διεξαχθεί τελικώς στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης μετά τα όσα συνέβησαν -παρασκηνιακά- μεταξύ Football League - ΕΠΟ και με φόντο το κυριακάτικο ματς της ΑΕΛΚ με την Παναχαϊκή στο ίδιο γήπεδο.

Διοίκηση και προπονητής απηύθηναν κάλεσμα προς το φίλαθλο κόσμο του νησιού κατά τη χθεσινή Συνέντευξη Τύπου, ευελπιστώντας πως θα ανταποκριθεί και θα γεμίσει τις εξέδρες του "Ταρλά", βοηθώντας τους ποδοσφαιριστές του Αιολικού να φτάσουν σε μια πολύτιμη νίκη, που θα κρατήσει γερά την ομάδα της Μυτιλήνης στο κόλπο της ανόδου στη Football League 2.

Ο αγώνας διεξαγεται ΣΑΒΒΑΤΟ, με ώρα έναρξης τις 13:00 για συγκοινωνιακούς λόγους εξυπηρέτησης προς τον Ιωνικό, στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey