Μαρωνίτης: "Πρωτάθλημα... master chef" [vid]

25/02/2012 - 21:39

O προπονητής του Ιωνικού Νίκος Μαρωνίτης ήταν χείμμαρος στη Συνέντευξη Τύπου, μετά το τέλος του ματς με τον Αιολικό. Αφού αναγνώρισε την ανωτερότητα της ομάδας της Μυτιλήνης, έπλεξε το εγκώμιο του Δημήτρη Σπανού για τον οποίο είχε μόνο καλά λόγια να πει, τόσο για τις προπονητικές του ικανότητες όσο και για τα όσα πρόσφερε στο σύλλογο της Νίκαιας ως ποδοσφαιριστής.

Ο κ. Μαρωνίτης μίλησε με σκληρή γλώσσα για το πρωτάθλημα, το οποίο όπως ανέφερε χαρακτηριστικά δε θα έπρεπε να λέγεται "Περιφερειακό, αλλά... master chef", λόγω των μαγειρεμάτων που γίνονται σε αυτό, επισημαίνοντας πως ομάδες όπως ο Ιωνικός αλλά και ο Αιολικός με έναν προπονητή σαν τον Δημήτρη Σπανό αγωνίζονται με μειονέκτημα διότι "δε γνωρίζουν να τηγανίσουν ούτε αυγά".

Ο κόουτς του Ιωνικού αναφέρθηκε με θαυμασμό στο ρόστερ του Αιολικού, χρίζοντας την ομάδα της Μυτιλήνης ένα από τα μεγάλα φαβορί για τον τίτλο και την άνοδο, χωρίς να σταματήσει να μοιράζει συγχαρητήρια για το επίπεδο της δουλειάς και το αγωνιστικό πρόσωπο που παρουσιάζει ο Αιολικός.

Όταν στη συνέχεια πήρε το λόγο ο προπονητής του Αιολικού, ο Νίκος Μαρωνίτης λύγισε από τη συναισθηματική φόρτιση, αφού ο Δημήτρης Σπανός αναφέρθηκε με σεβασμό στον πατέρα του Σήφη Μαρωνίτη, με τον οποίο συνεργάστηκε επί μια εξαετία στην ομάδα της Νίκαιας.

Δείτε τις δηλώσεις στη Συνέντευξη Τύπου

{youtube}Iyl6xVD6osE{/youtube}

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey