Σπανός: "Σοβαροί και συγκεντρωμένοι" [vid]

25/02/2012 - 21:50 Τελευταία τροποποίηση στις 25/02/2012 - 23:04

Ο Δημήτρης Σπανός εμφανίστηκε απόλυτα ικανοποιημένος στη Συνέντευξη Τύπου, μετά τη μεγάλη νίκη του Αιολικού επί του Ιωνικού με σκορ 2-0.

Ο Αιγιώτης τεχνικός εστίασε στη σοβαρότητα και τη συγκέντρωση που επέδειξαν οι παίκτες του μέσα στον αγωνιστικό χώρο, για να φτάσουν σε αυτή την κατάκτηση των τριών βαθμών, παραμένοντας έτσι στο κυνήγι της πρωτιάς στον 9ο όμιλο.

Παράλληλα, δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για τις πολλές εναλλακτικές λύσεις που αποκτά σταδιακά η ομάδα από τον πάγκο, τονίζοντας πως υπάρχει ηρεμία εντός και εκτός γηπέδου.

Με αφορμή τον τελικό του Κυπέλλου Λέσβου που ακολουθεί, ο κόουτς του Αιολικού ήταν ξεκάθαρος πως θα δώσει ευκαιρίες σε παίκτες που δεν έχουν αγωνιστεί πολύ στο πρωτάθλημα, βάζοντας σε δεύτερη μοίρα τη διοργάνωση, θέτοντας παράλληλα το ερώτημα "Κύπελλο Ερασιτεχνών ή πρωτάθλημα;", για να απαντήσει ο ίδιος "πρωτάθλημα φυσικά και άνοδος στη Γ' Εθνική".

Ωστόσο, ερωτηματικά προκάλεσε η τοποθέτησή του για ποδοσφαιριστή της ομάδας που θα λύσει τη συνεργασία του και θα αποχωρήσει άμεσα από τον Αιολικό, χωρίς να αναφέρει συγκεκριμένο όνομα, επισημαίνοντας πως θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση για το θέμα από τη διοίκηση.

Δείτε τις δηλώσεις Σπανού από το 4:24 και μετά

{youtube}Iyl6xVD6osE{/youtube}

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey