Πάση θυσία νίκη με Τριγλία!

31/03/2012 - 18:10 Τελευταία τροποποίηση στις 31/03/2012 - 18:18

Στον Αιολικό δε σκέφτονται άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης για τον αυριανό αγώνα με αντίπαλο την Τριγλία Ραφήνας, που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης με ώρα έναρξης τις 3 το μεσημέρι.

Ο Δημήτρης Σπανός δε θέλει ούτε να σκέφτεται άλλη εντός έδρας γκέλα και προσπάθησε να περάσει το μήνυμα στους ποδοσφαιριστές του, μπαίνοντας πλέον και στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος. Η ομάδα της Μυτιλήνης δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα απουσιών, πλην της προγραμματισμένης απουσίας του Πραξιτέλη Βούρου ο οποίος από την Κυριακή θα βρίσκεται στη Γερμανία για να δοκιμαστεί από τη Χόφενχαιμ.

Στην αποστολή του Αιολικού θα βρίσκεται κανονικά ο Γιώργος Βουργουτζής, που εξέτισε την ποινή της μιας αγωνιστικής λόγω καρτών, καθώς επίσης και οι Αποστολίδης και Διονυσάτος, που αντιμετώπισαν ένα μικρό πρόβλημα τραυματισμού τις προηγούμενες ημέρες, αλλά προπονήθηκαν κανονικά όλη τη βδομάδα.

Δυναμικό παρόν στον "Ταρλά" αναμένεται να δώσει ο φίλαθλος κόσμος της Μυτιλήνης, προσφέροντας ώθηση στους παίκτες του Αιολικού για να φτάσουν στη νίκη και να παραμείνουν σε επαφή με την κορυφή της βαθμολογίας τοθ 9ου ομίλου.

Ο αγώνας θα μεταδοθεί "λεπτό προς λεπτό" από το sportlesvos.gr!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey