Πετάει για Χόφενχαιμ ο "Πράξι"

31/03/2012 - 18:18

Η μεγάλη μέρα για τον Πραξιτέλη Βούρο έφτασε και το πρωί της Κυριακής ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής του Αιολικού αναχωρεί για τη Γερμανία και συγκεκριμένα για το Χόφενχαιμ, όπου θα δοκιμαστεί στην ομώνυμη ομάδα μέχρι τις 5 Απριλίου.

Το 16χρονο παίκτη θα συνοδεύσουν ο πατέρας του, ο μάνατζερ Αχιλλέας Χατζηνικολάου, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Αιολικού και στενός φίλος της οικογένειας Λάκης Μέγας, καθώς επίσης και οι βετεράνοι άσοι Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς και Ανδρέας Νινιάδης, μέλη του τμήματος σκάουτινγκ του Ολυμπιακού.

Το πρόγραμμα του Πραξιτέλη Βούρου θα είναι γεμάτο από την πρώτη ημέρα παραμονής του στη Γερμανία, αφού στη 1 το μεσημέρι θα παρακολουθήσει την αναμέτρηση της Χόφενχαιμ Β' με αντίπαλο τη Σάαρμπρίκεν. Πρόκειται για αγώνα της δεύτερης ομάδας, εκεί δηλαδή που θα δοκιμαστεί ο νεαρός Μυτιληνιός. Η αγωνιστική πανδαισία ωστόσο δε σταματά εκεί, αφού το βράδυ είναι προσκεκλημένοι στην αναμέτρηση της πρώτης ομάδας της Χόφενχαιμ, που υποδέχεται τη Σάλκε για την Μπουντεσλίγκα.

Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη ο Βούρος θα λάβει μέρος σε διπλές προπονήσεις της Χόφενχαιμ Β' στο ιδιόκτητο αθλητικό κέντρο της ομάδας, με τους Γερμανούς προπονητές να έχουν την ευκαιρία να διαπιστώσουν σε πρώτο χρόνο για τις δυνατότητες του ταλαντούχου ποδοσφαιριστή.

Ο Βούρος θα επιστρέψει στην Ελλάδα την Πέμπτη, ώστε να ενσωματωθεί στο προπονητικό πρόγραμμα του Αιολικού, που αντιμετωπίζει την ερχόμενη Κυριακή τον Εθνικό εκτός έδρας.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey