Βέρρος: "Ο καθείς προ των ευθυνών του"

22/04/2012 - 23:23 Τελευταία τροποποίηση στις 23/04/2012 - 00:05

Η νίκη του Αιολικού επί της Ολυμπιάδας Κερατσινίου πέρασε αναμφίβολα σε δεύτερη μοίρα, μετά τα όσα ειπώθηκαν στη διάρκεια της Συνέντευξης Τύπου τόσο από τον προπονητή Δημήτρη Σπανό (ΕΔΩ), όσο και από τον αμυντικό Παναγιώτη Ζώνα (ΕΔΩ), που μίλησε εκ μέρους όλων των ποδοσφαιριστών.

Το sportlesvos.gr επικοινώνησε με τον Πρόεδρο του Αιολικού Ταξιάρχη Βέρρο, ζητώντας του το δικό του σχόλιο επί των εξελίξεων. Αμέσως μετά το πέρας λοιπόν, της συνάντησης που είχε με τον προπονητή, ο κ. Βέρρος μίλησε αποκλειστικά στην ιστοσελίδα μας, θέτοντας τους πάντες προ των ευθυνών τους.

"Στην πιο κρίσιμη ώρα της μάχης δεν ασχολούμαστε ούτε με την ποιότητα των πυρομαχικών, ούτε με την ποιότητα της ενδιαίτησης. Προσπαθούμε να επιβιώσουμε και να πετύχουμε τον τελικό σκοπό. Γι' αυτό το λόγο αρνούμαι, αν και θα μου ήταν εξαιρετικά εύκολο, να σχολιάσω τα όσα ελέχθησαν στη Συνέντευξη Τύπου.

Θέλω όμως να επισημάνω δύο πράγματα. Για την ομάδα έχει ξεκινήσει μια "διαβολοβδομάδα", η οποία θα κρίνει το ποιος θα κόψει πρώτος το νήμα και αν θα δικαιωθούν οι κόποι μιας χρονιάς. Όποιος θέλει να παλέψει για να επιτευχθεί αυτό, έχει καλώς. Όποιος δε θέλει, είναι ελεύθερος να αποχωρήσει.

Κάποιοι, άθελά τους ίσως, ρίχνουν νερό στο μύλο όλων αυτών που εύχονται την αποτυχία και τη διάλυση του Αιολικού. Πιθανώς να μη γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις. Η δέσμευσή μου είναι πως θα κάνω ό,τι μπορώ, ώστε να μη γίνει αυτό πράξη." τόνισε ο Ταξιάρχης Βέρρος.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του sportlesvos.gr, ο Πρόεδρος του Αιολικού θα σφίξει το ζωνάρι, ζητώντας από τους ποδοσφαιριστές να επικεντρωθούν στο στόχο της ανόδου, παλεύοντας με όλες τους τις δυνάμεις για να φέρουν τον Αιολικό στη Football League 2. Μάλιστα, με δική του πρωτοβουλία, ήδη από σήμερα δόθηκαν λύσεις σε κάποια από τα ζητήματα που απασχολούσαν τους ποδοσφαιριστές.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey