Στην Καλλονή με Μικρασιατική!

11/05/2012 - 11:50 Τελευταία τροποποίηση στις 11/05/2012 - 12:22

Το γεγονός ότι την Κυριακή θα πρέπει να διεξαχθούν ταυτόχρονα δύο ματς στη Λέσβο για τις εθνικές κατηγορίες, αφού τόσο ο Αιολικός όσο και η ΑΕΛΚ αγωνίζονται εντός έδρας, οδηγεί την ομάδα της Μυτιλήνης μακριά από τη φυσική της έδρα, για δεύτερη φορά φέτος.

Ο Αιολικός θα υποδεχθεί τη Μικρασιατική Χίου στο Στάδιο "Κώστας Κεντέρης" της Καλλονής, σε έναν αγώνα που θα ξεκινήσει στις 16:30 της Κυριακής (13/5).

Αξίζει να σημειωθεί ότι στη διάρκεια του Α' Γύρου, οι Μυτιληνιοί έπαιξαν στο ίδιο γήπεδο και εναντίον του Αστέρα Βάρης, σε ένα ματς που είχε λήξει τότε με σκορ 1-0.

Ο... Γκασμάς: «Η νίκη επί του Αστέρα Βάρης τότε, έφερε τον Αιολικό για πρώτη φορά στην κορυφή της βαθμολογίας. Λέτε το "Κώστας Κεντέρης" να αποδειχθεί ξανά γούρικο και να έχουμε προσπέραση στη στροφή;;»

Ο Διονυσάτος δε θα έχει στη διάθεσή του τους Αλέξη Καδή και Κώστα Κάρδαρη που είναι τιμωρημένοι, καθώς και τον Παναγιώτη Ζώνα.

Διαιτητής της αναμέτρησης ορίστηκε ο Μπακογιάννης από την Αθήνα, με βοηθoύς τους Κορτέση και Λαμπαδόχυτο του ίδου Συνδέσμου.

Ο αγώνας θα μεταδοθεί "λεπτό προς λεπτό" από το "SL"...

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey