Έτσι βγαίνει πρωταθλητής...

11/05/2012 - 13:01 Τελευταία τροποποίηση στις 11/05/2012 - 13:02

Τρεις στροφές πριν από το φινάλε και στον Αιολικό αναθεματίζουν την τύχη τους για τα πολλά στραβοπατήματα στη διάρκεια της χρονιάς, που έχουν φέρει την ομάδα στη 2η θέση της βαθμολογίας, δύο βαθμούς πίσω από τον Αχαρναϊκό, ο οποίος έχει μάλιστα και έναν αγώνα λιγότερο...

Τη δεδομένη στιγμή, δεν έχει καμία απολύτως σημασία να ανακαλέσουμε στη μνήμη μας τα λάθη του πρόσφατου παρελθόντος. Επομένως, ας δούμε τί είναι αυτό που χρειάζεται ο Αιολικός στις επόμενες αγωνιστικές, σε ότι αφορά τα αποτελέσματα στον 9ο όμιλο, ώστε ακριβώς πάνω στο νήμα να πανηγυρίσει εκείνος την άνοδο αντί του Αχαρναϊκού, που με τη χθεσινή του ήττα στη Ραφήνα δυσκόλεψε τη δική του θέση...

Παίρνοντας δεδομένη τη νίκη του Αιολικού κόντρα στη Μικρασιατική την Κυριακή, απαιτείται γκέλα του Αχαρναϊκού στο Μενίδι απέναντι στον Εθνικό που "καίγεται" για βαθμό ή βαθμούς αφού είναι μέσα στη ζώνη του υποβιβασμού. Κομβικό όμως είναι και το ματς στη Βάρη, εκεί όπου ο τοπικός Αστέρας φιλοξενεί την Τριγλία Ραφήνας. Κι αυτό, για να έχει... ελπίδες παραμονής η Ολυμπιάδα Κερατσινίου, που θα κάνει τη φυσιολογική νίκη μέσα στην έδρα της υποβιβασμένης Ελλάδας Ποντίων, ώστε να παραμείνουν Εθνικός, Αστέρας Βάρης ή Τριγλία, Ολυμπιάδα (και Αήττητος) σε απόσταση αναπνοής γύρω από τη διακεκαυμένη ζώνη.

28η Αγωνιστική
Αχαρναϊκός-Εθνικός Πειραιώς    
Ελλάς Ποντίων-Ολυμπιάδα    
Αιολικός-Μικρασιατική Χίου   
Αστέρας Βάρης-Τριγλία Ραφήνας
Αήττητος Σπάτων-Ατρόμητος Πειραιά
Αίας Σαλαμίνας-Κορωπί
Ολυμπιακός Λαυρίου-Ιωνικός

Αν όλα πάνε κατ' ευχήν, τότε η 29η Αγωνιστική θα είναι αρκετά ενδιαφέρουσα τόσο στα ψηλά όσο και στα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας. Ο Αιολικός θα έχει ρεπό, επομένως θα βρίσκεται με το... τηλέφωνο στο χέρι για να μαθαίνει τις εξελίξεις από το Κερατσίνι. Εκεί, η Ολυμπιάδα θα υποδέχεται τον Αχαρναϊκό, θέλοντας μόνο νίκη για να παραμείνει ζωντανή στο "κηνύγι" της σωτηρίας.

Η ομάδα του Μενιδίου με τη σειρά της θα προσπαθεί να επιστρέψει ξανά στην κορυφή, εκμεταλλευόμενη το ρεπό των Μυτιληνιών. Ματς ζωής και θανάτου δηλαδή με ότι αυτό συνεπάγεται.

Οι ελπίδες της Ολυμπιάδας βέβαια θα εξαρτώνται σε μεγάλο βαθμό από τα αποτελέσματα των Εθνικού (εντός με Αστέρα Βάρης), Τριγλίας Ραφήνας (εκτός με Μικρασιατική) και Αήττητου Σπάτων (εντός με Ολυμπιακό Λαυρίου), αναζητώντας (τι απ' όλα;) κυρίως την γκέλα της Τριγλίας, ώστε να τα παίξει όλα για όλα την τελευταία αγωνιστική...

29η Αγωνιστική
Μικρασιατική Χίου-Τριγλία Ραφήνας
Εθνικός-Αστέρας Βάρης
Ολυμπιάδα-Αχαρναϊκός
Αήττητος Σπάτων-Ολυμπιακός Λαυρίου
Ιωνικός-Αίας Σαλαμίνας
Κορωπί-Κερατσίνι
Ατρόμητος Πειραιά-Ελλάς Ποντίων
Ρεπό: Αιολικός

Σενάρια επιστημονικής φαντασίας;; Μπάλα είναι! Κι όλα μπορούν να συμβούν. Αν επαληθευτούν, τότε θα μιλάμε για μια από τις μεγαλύτερες ανατροπές στην ιστορία του Περιφερειακού Πρωταθλήματος.

Η τελευταία αγωνιστική θα φέρει... 3.000 κόσμο στον "Ταρλά" για το ματς κόντρα στο Κορωπί, αφού με νίκη ο Αιολικός θα ανεβαίνει στη Γ' Εθνική. Στην ουρά, θα γίνεται μάχη μέχρις εσχάτων σε Βάρη και Ραφήνα και ο Αχαρναϊκός θα ελπίζει μόνο σε ένα... θαύμα, για να έρθουν ξανά τα πάνω - κάτω.

30η Αγωνιστική
Τριγλία Ραφήνας-Εθνικός
Αιολικός-Κορωπί
Αστέρας Βάρης-Ολυμπιάδα
Κερατσίνι-Ιωνικός
Αχαρναϊκός-Ατρόμητος Πειραιά
Αίας Σαλαμίνας-Αήττητος Σπάτων
Ελλάς Ποντίων-Ολυμπιακός Λαυρίου
Ρεπό: Μικρασιατική Χίου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey