Με το... αυτί στο Μενίδι!

26/05/2012 - 21:40

Τελευταία αγωνιστική την Κυριακή στον 9ο όμιλο του Περιφερειακού Πρωταθλήματος και ο Αιολικός υποδέχεται το Κορωπί στον "Ταρλά".

Η ομάδα της Μυτιλήνης διατηρεί κάποιες μαθηματικές ελπίδες για την πρωτιά και την άνοδο, θέλοντας μόνο νίκη στο δικό της ματς και ήττα του Αχαρναϊκού στο Μενίδι από τον Ατρόμητο Πειραιά, που μετρά εννέα νίκες στα έντεκα τελευταία παιχνίδια του, όμως θα παρουσιαστεί χωρίς ιδιαίτερο κίνητρο.

Ο Θεαγένης Διονυσάτος ολοκλήρωσε την προετοιμασία των συμπαικτών του, καταστρώνοντας τα πλάνα του χωρίς να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Πραξιτέλη Βούρου που συμπλήρωσε κάρτες και του Σταύρου Τσουλάκου, που αποβλήθηκε στο ματς με τη Μικρασιατική. Αντίθετα, εξέτισαν τις ποινές τους και επιστρέφουν ο Αλέξης Καδής και ο Κώστας Κάρδαρης.

Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Αντωνίου, με βοηθούς τους Τσιλιπάνο και Γεωργακόπουλο του Συνδέσμου Αθηνών.

Αξίζει να σημειωθεί, πως ο Τσιλιπάνος ηταν ο επόπτης στο ματς κόντρα στον Εθνικό (3-2) βάσει της υπόδειξης του οποίου τιμωρήθηκε με επτά αγωνιστικές ο Κώστας Αποστολίδης, με τον διαιτητή Τάσση -τότε- να γράφει στο Φύλλο Αγώνα πως ο κεντρικός αμυντικός του Αιολικού, ενώ είχε αποβληθεί, έβρισε το βοηθό του στη λήξη της αναμέτρησης...

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey