Έλυσε τη σιωπή του στο "SL" ο Βέρρος!

15/06/2012 - 14:04 Τελευταία τροποποίηση στις 15/06/2012 - 14:22

Ο Πρόεδρος του Αιολικού Ταξιάρχης Βέρρος μιλά αποκλειστικά στο "SL" και βάζει τα πράγματα στη θέση τους, αναφορικά με τα όσα βλέπουν κατά καιρούς το φως της δημοσιότητας για την ομάδα της Μυτιλήνης, τον ίδιο, αλλά και τις προθέσεις του για την επόμενη μέρα.

Ο ισχυρός άνδρας του Αιολικού αναφέρεται με θυμηδία στα ρεπορτάζ των τελευταίων ημερών, χρεώνοντάς τα "στην απότομη άνοδο της θερμοκρασίας".

Ξεκαθαρίζει πάντως πως ο Αιολικός μόνο στη μοίρα του δεν έχει αφεθεί, υπερτονίζοντας ότι εξελίξεις θα υπάρξουν στο άμεσο μέλλον αναλόγως με την κατάσταση, στην οποία θα βρίσκεται η χώρα.

Αρχικά, ο Ταξιάρχης Βέρρος αναφέρεται σε κάποια δημοσιεύματα του τοπικού Τύπου, τα οποία ούτε λίγο ούτε πολύ χαρακτηρίζει "όνειρα θερινής νυκτός" των συντακτών τους: "Η απότομη άνοδος της θερμοκρασίας προφανώς επηρέασε κάποιους "καλά πληροφορημένους" κονδυλοφόρους, που επιδόθηκαν τον τελευταίο καιρό σε σειρά ευφάνταστων ρεπορτάζ γύρω από τον Αιολικό, προσπαθώντας να αντιμετωπίσουν την καλοκαιρινή ραστώνη στο χώρο του ποδοσφαίρου".

Εν συνεχεία ο Πρόεδρος του Αιολικού δίνει στο "SL" το στίγμα των προθέσεών του: "Επί της ουσίας, καμία συζήτηση για το προσεχές μέλλον δεν έχει γίνει ακόμα, τόσο με το διοικητικό συμβούλιο όσο και με παράγοντες έξω από αυτό. Πρώτο μας μέλημα είναι να κλείσουμε τα φετινά οικονομικά στοιχεία, ώστε να μην υπάρχουν χρέη στην επόμενη διοίκηση.

Ακολούθως, επειδή αποτελούμε κομμάτι της κοινωνίας, οφείλουμε να ιεραρχούμε τα προβλήματα. Ας δούμε σε τι κατάσταση θα βρίσκεται η χώρα το επόμενο διάστημα και μακάρι να υπάρχει η δυνατότητα από πλευράς μου να διαθέσω χρήματα. Αυτά τα δύο ζητήματα είναι άρρηκτα συνδεδεμένα. Έχω μια εταιρεία και δουλεύω, δεν κάθομαι, δεν έρχονται τα λεφτά ουρανοκατέβατα. Η κρίση μας επηρεάζει όλους".

Ο Ταξιάρχης Βέρρος ωστόσο έστειλε σαφές μήνυμα σε όσους πολεμούν τον Αιολικό: "Αυτή τη στιγμή υπάρχει αναταραχή στο ελληνικό ποδόσφαιρο και κανείς δεν ξέρει τι θα προκύψει την επόμενη μέρα.

Ένα όμως είναι σίγουρο. Εάν η τύχη και οι συγκυρίες τα φέρουν έτσι, ώστε να παραμείνω στον Αιολικό, το μόνο βέβαιο είναι πως θα γίνουν αλλαγές εκ βάθρων σε όλα τα επίπεδα.

Δεν μπορώ να αφήσω τους "δούρειους ίππους" εκείνων, που αφού προσπάθησαν επί έναν ολόκληρο γύρο να μας διαλύσουν μέσω διαιτησιών, κατάφερναν να δημιουργούν εκ των έσω συνεχείς αναστατώσεις στην ομάδα".

Στο ερώτημα του "SL" αν μπορεί να γίνει πιο συγκεκριμένος, αφού θίγει ένα ζήτημα το οποίο απασχολεί έντονα τους φιλάθλους, ο Ταξιάρχης Βέρρος ήταν σιβυλλικός: "Περισσότερα θα ειπωθούν στη Γενική Συνέλευση του συλλόγου. Να είστε υπομονετικοί...".

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey