Παλαίμαχοι, σαν το παλιό καλό κρασί!

18/06/2012 - 17:23 Τελευταία τροποποίηση στις 18/06/2012 - 18:03

Ένα φιλικό διαφορετικό από τα άλλα πραγματοποιήθηκε το Σάββατο στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης, μεταξύ των παλαιμάχων του Αιολικού και της Λέσβου, προσφέροντας όμορφο θέαμα και ξυπνώντας ένδοξες μνήμες από το παρελθόν.

Οι παλαίμαχοι του Αιολικού, με προπονητή το "Δάσκαλο" Θανάση Δημητριάδη και με τη συνδρομή και παικτών που ήρθαν στη Λέσβο αποκλειστικά για το φιλικό αυτό, επικράτησαν των παλαιμάχων της Λέσβου με σκορ 9-2 σε έναν αγώνα - διαφήμιση, που έφερε όμορφες θύμησες στους παλιούς και πρόσφερε ποδοσφαιρικά μαθήματα στους νέους.

Πρόθεση όσων συμμετείχαν είναι το φιλικό αυτό να καθιερωθεί ως θεσμός και την επόμενη φορά να γίνει με τη συμμετοχή κι άλλων παικτών, που φόρεσαν τη φανέλα του ιστορικού Αιολικού, αλλά και όλων των Λέσβιων που κόσμησαν τα γήπεδα τις προηγούμενες δεκαετίες.

Τα γκολ των παλαιμάχων του Αιολικού πέτυχαν οι Καρακλάς (3), Γιακαλής (2), Θ. Παπαδημητρίου (2), Διονυσάτος, Νησιώτης και για τους παλαίμαχους της Λέσβου οι Μέγας και Ορφανίδης.

ΑΙΟΛΙΚΟΣ: Γαβαλάς, Μπαξεβάνης Πασχ., Παπαδημητρίου Σάββας, Παπαδόπουλος Χρ., Τσομπανόπουλος Μάρκος, Παπακωνσταντίνου Γιάννης, Παπαδημητρίου Θόδωρος, Διονυσάτος Θεαγένης, Καρακλάς Δημήτρης, Νησιώτης Βασίλης, Χατζηαντωνίου Μάριος. Έπαιξαν επίσης στο β' ημίχρονο Θ. Γιακαλής, Φ. Κοκκινέλλης, Ν. Μάττας, Π. Μακαρώνης

ΛΕΣΒΟΣ: Χατζηαναγνώστου, Μαρμαράς, Κοκκώνης, Σαλταμάρας, Μέγας, Φώνιανης, Μπέντο, Κελαϊδίτης, Βαξεβάνης, Ανδρόνικος, Ορφανίδης. Έπαιξαν επίσης στο β' ημίχρονο Ματζουράνης, Σπανός, Πηγάσης, Στεφάνογλου, Μανούκος, Φωταρέλλης, Πιττός, Αγριμάκης, Ν.Κοκκινέλλης, Παρασκευάς.

Δείτε το φωτορεπορτάζ

 

 

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey