Γενική Συνέλευση στις 18 Ιουλίου!

03/07/2012 - 13:45 Τελευταία τροποποίηση στις 03/07/2012 - 18:22

Μπαίνουν μπροστά οι μηχανές στον Αιολικό, αφού έπειτα από συνάντηση μεταξύ των μελών του διοικητικού συμβουλίου της ομάδας αποφασίστηκε να οριστεί η ημερομηνία διεξαγωγής της Γενικής Συνέλευσης του συλλόγου.

Στις 18 Ιουλίου, η διοίκηση της ομάδας της Μυτιλήνης θα πραγματοποιήσει διοικητικό και οικονομικό απολογισμό στο Επιμελητήριο Λέσβου, ενώ παράλληλα θα συζητηθεί η επόμενη μέρα.

Αν και μερίδα των φιλάθλων είχε εκφράσει τις ανησυχίες της για καθυστέρηση αναφορικά με τη Γενική Συνέλευση, κρίθηκε σκόπιμο από τους διοικούντες να περιμένουν τις εξελίξεις στο χώρο του ποδοσφαίρου, κερδίζοντας χρόνο έναντι των αποφάσεων που καλείται αργά ή γρήγορα να πάρει η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.

Χωρίς πρώτα να έχουν λυθεί βασικά ζητήματα οπως η κατηγορία, στην οποία θα αγωνίζεται ο Αιολικός τη νέα περίοδο, ή ο όμιλος που θα τοποθετηθεί στο Περιφερειακό αν δεν ευωδοθούν οι προσδοκίες αναδιάρθρωσης, είναι αδύνατο να γίνει προγραμματισμός για το επόμενο πρωτάθλημα.

Ο Πρόεδρος του Αιολικού Ταξιάρχης Βέρρος και οι συνεργάτες του εργάζονται καθημερινά για να εξασφαλίσουν τις προϋποθέσεις που θα κάνουν τον Αιολικό ανταγωνιστικό και τη νέα σεζόν, με τις διαβουλεύσεις γύρω από την είσοδο νέων παραγόντων στο συμβούλιο να είναι συνεχείς. Τα πάντα αναμένεται πάντως να έχουν ξεκαθαρίσει μέχρι τη διεξαγωγή της Γενικής Συνέλευσης, όταν και θα πρέπει να ληφθούν σοβαρές αποφάσεις.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey