Πρεμιέρα με πολλά νέα πρόσωπα! [pics]

27/08/2012 - 21:48

Ο Αιολικός της αγωνιστικής περιόδου 2012-13 άρχισε να "χτίζεται" υπό τις οδηγίες του Παναγιώτη Πιττού, με την πρώτη προπόνηση να πραγματοποείται το απόγευμα στο Δημοτικό Στάδιο της Μυτιλήνης.

Πλάι στους παλιούς ποδοσφαιριστές, που σήκωσαν το βάρος και πέρυσι στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα, στάθηκαν όλα τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα πλην του Χάρη Γκόντζου, που αναμένεται να φτάσει αύριο στην πόλη της Μυτιλήνης και του Κλεομένη Παπαλόπουλου, ο οποίος νοσηλεύτηκε στο "Βοστάνειο" με τροφική δηλητηρίαση.

Εκτός όμως από τους νεοαπακτηθέντες Δούμπλατζη, Καπίνο, Γκόντζο, Τρακάκη που αγωνίζονταν πέρυσι εκτός νησιού, καθώς και εκείνους που έχουν ήδη ανακοινωθεί επίσημα από την ομάδα της Μυτιλήνης, στην προπόνηση είχαμε και κάποιες εκπλήξεις.

Παίκτες του Αιολικού θα είναι τη φετινή σεζόν ο Παναγιώτης Κριπιντήρης και ο Στρατής Διακορώνας, που έπαιξαν πέρυσι στην ΑΕΛΚ Κ20, ενώ προπονήθηκαν και αναμένεται να αποκτηθούν ο Πάτροκλος Κροτσίδας, γιος του παλαίμαχου άσου και ο Κώστας Βαξεβάνης, που αγωνίστηκε στην Προοδευτική και ανήκει στον Αρίωνα Μήθυμνας, για τον οποίο απομένουν τα τυπικά.

Το παρόν έδωσαν επίσης οι νεοαποκτηθέντες Πετρουζέλλης, Κατσαρός, Γκιάτα, Καλλιμαντζέρος, μαζί φυσικά με τους παλιούς Διονυσάτο, Μίχο, Καδή, Μουτζούρη, Χατζηκυριάκο, Κουκέλλη και Κάμπερ. Προπόνηση έκανε και ο Νίκος Μπαράκης, που αναμένεται να υπογράψει.

Στις κερκίδες βρέθηκαν και μέλη του ΣΦΑΜ, που χειροκρότησαν τους παίκτες και τον προπονητή, ενώ από πλευράς διοίκησης εκτός του Προέδρου Ταξιάρχη Βέρρου και του Θοδωρή Δουβαλέτα, παρών ήταν και ο Ηλίας Μαλαματίνας, όπως επίσης και οι δύο Γενικοί Αρχηγοί Σταύρος Βουργουτζής και Σπύρος Διαμαντίδης.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey