Φουλάρει για Καπταγιάννη και Λαλά!

29/08/2012 - 15:50 Τελευταία τροποποίηση στις 29/08/2012 - 15:54

Στον Αιολικό θέλουν να τελειώνουν άμεσα με τις εκκρεμείς υποθέσεις του ρόστερ και η διοίκηση προσπαθεί να ολοκληρώσει επιτυχώς τις επαφές με τις ομάδες στις οποίες ανήκουν οι υποψήφιοι μεταγραφικοί στόχοι.

Ο Γιώργος Καπταγιάννης, με τριετή θητεία στην ομάδα της Μυτιλήνης, βιώνει κάθε καλοκαίρι την ίδια ιστορία. Το δελτίο του ποδοσφαιριστή επιστρέφει στην Αναγέννηση Γέρας, αφού παραχωρείται με υποσχετική, όμως για έναν παίκτη της αξίας του και με την εξέλιξη που είχε στον Αιολικό τα τελευταία χρόνια, θεωρείται αδιανόητο να αγωνιστεί ξανά στο τοπικό.

Οι δύο διοικήσεις βρίσκονται σε συζητήσεις και προσπαθούν να βρεθεί μια φόρμουλα, ώστε ο Καπταγιάννης να παραμείνει και φέτος στον Αιολικό. Εξάλλου αυτή είναι και η επιθυμία του παίκτη.

Από την άλλη μεριά, στον Αιολικό προσπαθούν να αποκαταστήσουν μια ποδοσφαιρική αδικία απέναντι στον Τόλη Λαλά.

Ο περσινός πρώτος σκόρερ της Α' Κατηγορίας (25 γκολ συν 5 γκολ στα μπαράζ) έκανε ένα πέρασμα από την ομάδα της Μυτιλήνης στο Περιφερειακό (2009-10) και έκτοτε επέστρεψε στον Όλυμπο, που δε συζητούσε το ενδεχόμενο της εκ νέου παραχώρησής του, θεωρώνοντας τον υπερπολύτιμο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Η ομάδα της Αγιάσου πήρε τελικά δύο διαδοχικούς τίτλους, όμως αδυνατώντας να αγωνιστεί στο Περιφερειακό, έπαιξε ξανά στο τοπικό κάτι που θα συμβεί και φέτος.

Ο Λαλάς πιέζει με κάθε τρόπο, ώστε να του δοθεί η δυνατότητα να αναδείξει το ταλέντο του μέσα από τον Αιολικό και τη συμμετοχή του στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα και εκφράζεται αισιοδοξία πως θα τα καταφέρει.

Οι συζητήσεις και οι επαφές είναι συνεχείς, με τον Παναγιώτη Πιττό να περιμένει οι δύο αυτές υποθέσεις να ξεκαθαρίσουν το συντομότερο δυνατό, αφού η προετοιμασία του Αιολικού βρίσκεται πλέον σε εξέλιξη.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey