Τα μέλη παίρνουν την ομάδα στα χέρια τους

30/08/2012 - 14:37 Τελευταία τροποποίηση στις 30/08/2012 - 14:47

Πραγματοποιήθηκε χθες, στο πλαίσιο της έκτακτης Γενικής Συνέλευσης του Αιολικού που έγινε στο Επιμελητήριο Λέσβου, η ανοικτή συζήτηση για το πλάνο εγγραφής των μελών στο σύλλογο της Μυτιλήνης.

Το μέλος του διοικητικού συμβουλίου Νίκος Μανάβης εξήγησε τον τρόπο λειτουργίας της Επιτροπής που θα συγκροτηθεί για αυτό το σκοπό, έπειτα από πρόταση της διοίκησης. Σύμφωνα με τα όσα αποφασίστηκαν, η Επιτροπή θα αναλάβει την ευθύνη να προβεί σε όλες τις κατάλληλες ενέργειες για τη δημιουργία του μητρώου μελών, βάσει των συζητήσεων και των αποφάσεων της τακτικής και της έκτακτης Γενικής Συνέλευσης.

Συγκεκριμένα, η Επιτροπή Μελών θα είναι ένα ανεξάρτητο, αυτοτελές όργανο του συλλόγου, λειτουργώντας ξεχωριστά από το διοικητικό συμβούλιο με δημόσιες συνεδριάσεις, ώστε το κάθε μέλος να μπορεί να τις παρακολουθεί.

Η Επιτροπή θα διατηρεί ξεχωριστό ταμείο από το διοικητικό συμβούλκιο και θα διαχειρίζεται τα χρήματα που θα συγκεντρώνει από τις συνδρομές, σύμφωνα με τις αποφάσεις της ΓΣ, το σχεδιασμό του συλλόγου και τις ανάγκες που θα προκύπτουν από τη λειτουργία του.

Στόχος είναι ανά δύο μήνες να δίνεται στη δημοσιότητα το αποτέλεσμα της δράσης της Επιτροπής, καθώς επίσης και ένας συνοπτικός οικονομικός απολογισμός, ώστε όλοι οι φίλοι και τα μέλη του Αιολικού να γνωρίζουν ανά πάσα στιγμή πώς αξιοποιήθηκαν οι συνδρομές.

Πρόθεση όλων είναι μέχρι το τέλους του έτους, ο σύλλογος να έχει βάλει τις βάσεις για την ανασυγκρότησή του, εγγράφοντας ικανό αριθμό μελών που θα εκλέγουν το διοικητικό συμβούλιο και θα καθορίζουν μέσα από τις Γενικές Συνελεύσεις, την πορεία του συλλόγου.

Ο Νίκος Μανάβης αναφέρθηκε στην ανάγκη, ώστε η αγάπη για το ποδόσφαιρο, τον αθλητισμό και τον Αιολικό, να μετατραπεί σε δημιουργική δύναμη, παρά τις δυσκολίες που υπάρχουν και απηύθυνε εκ μέρους της Επιτροπής, κάλεσμα προς όλους και όλες που αγαπούν την ομάδα της Μυτιλήνης είτε ζουν στη Λέσβο, είτε στην υπόλοιπη Ελλάδα, είτε στο εξωτερικό να συμμετάσχουν σε αυτή την προσπάθεια.

Έχοντας πάρει την εντολή της Γενικής Συνέλευσης, τόσο ο δημοσιογράφος Νίκος Μανάβης όσο και ο επιχειρηματίας Χρήστος Πουλέλλης θα βρίσκονται εντός της Επιτροπής, που τις επόμενες ημέρες θα πλαισιωθεί με πολλά ακόμα πρόσωπα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey