"Ξεπιάνεται" με Διαγόρα Αγ. Παρασκευής (17:00)

12/09/2012 - 14:31

Στον Αιολικό έχουν μπει στην τρίτη εβδομάδα προετοιμασίας και σήμερα, η ομάδα του Παναγιώτη Πιττού θα δώσει το δεύτερο φιλικό της αγώνα με αντίπαλο το Διαγόρα Αγίας Παρασκευής, που πέρυσι τερμάτισε στην 3η θέση της Α' Κατηγορίας.

Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο Στάδιο "Κώστας Κεντέρης" της Καλλονής και θα ξεκινήσει στις 17:00 κι όχι στις 17:30, όπως αρχικά είχε ανακοινωθεί.

Η ομάδα της Μυτιλήνης θα παραταχθεί χωρίς τον τραυματία Χάρη Γκόντζο, ο οποίος δεν αγωνίστηκε ούτε στο φιλικό με την Προοδευτική Σκ. Καλλονής (5-1), όμως αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής στις αναμετρήσεις με Küçükköy Belediyespor (16/9) και Ayvalıkgücü (17/9) στην Τουρκία. Ο Πιττός θα δοκιμάσει πρόσωπα και σχήματα, αφού η ομάδα βρίσκεται σε διαδικασία μονταρίσματος.

Απέναντι στον Αιολικό θα παραταχθεί ο Διαγόρας του Τάσου Σπύρου, με νέο προπονητή, νέα φιλοσοφία και αρκετές διαφοροποιήσεις σε σχέση με πέρυσι. Ωστόσο, στην ομάδα της Αγίας Παρασκευής έχουν αποδείξει πως τα τελευταία χρόνια πρωταγωνιστούν σε κάθε πρωτάθλημα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey