Προπονητικό... δίτερμα με Προοδευτική!

09/10/2012 - 13:30 Τελευταία τροποποίηση στις 09/10/2012 - 15:42

Στον Αιολικό υπάρχει η καθιερωμένη πλέον τέτοια εποχή αγωνιστική δυσπραγία, δεδομένης της αδυναμίας πραγματοποίησης σοβαρών φιλικών αναμετρήσεων κι έτσι οι άνθρωποι του συλλόγου αποφάσισαν από το... καθόλου, να παίξουν έστω ένα ακόμα ανεπίσημο προπονητικό δίτερμα, αυτή τη φορά με αντίπαλο την ομάδα της Σκάλας Καλλονής.

Αιολικός και Προοδευτική θα κοντραριστούν σήμερα στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης με ώρα έναρξης τις 16:30. Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που η ομάδα της Μυτιλήνης θα χρησιμοποιήσει φέτος για αγώνα τη φυσική της έδρα, αφού η πλειοψηφία των προπονήσεών της γίνεται στο Γήπεδο της Αγίας Μαρίνας.

Παράλληλα, θα αποτέλεσει και μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για τους παίκτες των Πιττού - Κομνηνού, ειδικά για τους νεοαποκτηθέντες, να "γνωριστούν" με τον αγωνιστικό χώρο, αφού μέχρι σήμερα τον έχουν πατήσει ελάχιστες φορές.

Στην ομάδα της Μυτιλήνης γίνονταν προσπάθειες τις προηγούμενες ημέρες να κλειστεί ένα φιλικό με την Αναγέννηση Γέρας, πρωτοπόρο της Α' Κατηγορίας. Ωστόσο, αν και αρχικά αυτό προγραμματίστηκε για την Τετάρτη (10/10), με τους παίκτες των δύο ομάδων να ενημερώνονται από τους προπονητές τους στη χθεσινή προπόνηση, εντούτοις δε θα διεξαχθεί μετά από την αλλαγή γνώμης της διοίκησης των Γεραγωτών, που δε θέλει να επιβαρύνει τους ποδοσφαιστές της Αναγέννησης.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey