Αντίο από Βουργουτζή

20/11/2012 - 22:32

Vourgoutzis_Stavros_pagkos_aio_8_slΤην αποχώρησή του από τον Αιολικό ανακοίνωσε ο Σταύρος Βουργουτζής. Ο μέχρι πρότινος Γενικός Αρχηγός της ομάδας, που πρόσφερε τις υπηρεσίες του στο συγκεκριμένο πόστο τα τρία προηγούμενα χρόνια, δήλωσε απογοητευμένος από τις τελευταίες εξελίξεις.

Αναλυτικά: "Μετά από τρία χρόνια στο πόστο του Γενικού Αρχηγού του Αιολικού, λυπάμαι για την κατάσταση που βιώνει αυτή τη στιγμή η ιστορική ομάδα της Μυτιλήνης. Προσωπικά, υπηρέτησα τον Αιολικό με όλες μου τις δυνάμεις, χωρίς να αποφύγω βέβαια τα όποια λάθη, που όμως δεν έγιναν ποτέ εσκεμμένα.

Το καλοκαίρι ειπώθηκαν πολλά. Πρόσφατα στη Γενική Συνέλευση ειπώθηκαν άλλα τόσα. Όμως εδώ και ένα μήνα τουλάχιστον, προσωπικά σαν γενικός Αρχηγός έχω μείνει μόνος μου στα αποδυτήρια απέναντι από τους παίκτες. Οι δικαιολογίες στέρεψαν. Δεν έχω καμία διάθεση να τους κοροϊδεύω και να με κοροϊδεύουν. Ο καθένας ας αναλάβει τις υποχρεώσεις του απέναντι στην ιστορία της ομάδας.

Ήμουν, είμαι και θα είμαι πιστός στρατιώτης του Αιολικού, όμως δυστυχώς δεν μπορώ να συνεχίσω με αυτές τις συνθήκες. Είμαι αναγκασμένος να παραιτηθώ από το πόστο του Γενικού Αρχηγού.

Μακάρι να βρεθεί μια λύση.

Σταύρος Βουργουτζής"

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey