Στη Νέα Ιωνία για μια... νέα αρχή!

23/11/2012 - 19:56 Τελευταία τροποποίηση στις 23/11/2012 - 20:18

Aiolikos_orkos_agiasosΟ Αιολικός βαδίζει διοικητικά σε τεντωμένο σκοινί, ωστόσο αγωνιστικά οφείλει να συγκεντρωθεί στο κυριακάτικο ματς με αντίπαλο τη Νέα Ιωνία, που θα ξεκινήσει στις 3 το μεσημέρι.

Ο Φώτης Κοκκινέλλης ολοκληρώνει αύριο το πρωί την προετοιμασία της ομάδας στο Γήπεδο των Δικαστηρίων, αν και η εβδομάδα κύλησε μετά κόπων και... βασάνων, αφού οι παίκτες δεν προπονήθηκαν τη Δευτέρα, μερικοί ούτε και την Τετάρτη, άλλοι επέστρεψαν την Πέμπτη και κάποιοι έφυγαν οριστικά (;) ακόμα κι από το νησί.

Μέσα σε όλα αυτά, αν προσθέσει κανείς τους στρατευμένους Πετρουζέλλη και Καδή, οι οποίοι δεν προπονούνται μαζί με τους υπόλοιπους τον τελευταίο καιρό, αλλά και τους τραυματίες, είναι απόλυτα φυσιολογικό ο προπονητής των Μυτιληνιών να μιλάει για... μαγικά, σε ότι αφορά το καταρτισμό της 11άδας, όπως συνέβη και στην Αγιάσο κόντρα στο Περιστέρι.

Η διοίκηση πάντως προσπάθησε να εξασφαλίσει άδειες από τις στρατιωτικές μονάδες, όπου υπηρετούν Πετρουζέλλης και Καδής, με το πιθανότερο σενάριο να κάνει λόγο για παρουσία και των δύο παικτών στην αποστολή, χωρίς όμως να διευκρινίζεται αν θα χρησιμοποιηθούν βασικοί ή στη διάρκεια του αγώνα ανάλογα με την εξέλιξή του. Κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και με τον Σχίζα, ο οποίος ζήτησε και πήρε την Τετάρτη ολιγοήμερη άδεια από τη διοίκηση για προσωπικό πρόβλημα, βρίσκεται έκτοτε στην Αθήνα και θα ενσωματωθεί στην αποστολή το βράδυ του Σαββάτου.

Σε κάθε περίπτωση, ο Κοκκινέλλης θα πάρει μαζί του στην Πρωτεύουσα όλους τους διαθέσιμους παίκτες αυτή τη στιγμή, με την ελπίδα να μπορέσει να βασιστεί ουσιαστικά σε όσους περισσότερους γίνεται, αν και πολλοί για διάφορους λόγους δεν έχουν ακολουθήσει το βασικό πρόγραμμα τις τελευταίες ημέρες.

Τον αγώνα θα διευθύνει ο Τσαγκαράκης από το Ρέθυμνο, με βοηθούς τον Κομκοτό του ίδιου Συνδέσμου και τον Καλημέρα από τον Πειραιά.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey