Πρόσφυγας ξανά στον τόπο του!

27/11/2012 - 15:56 Τελευταία τροποποίηση στις 27/11/2012 - 16:39

Aiolikos_prosfygas_gipedaΑυτό που ξεκίνησε σαν μια προσωρινή αλλαγή την περσινή περίοδο, με τον Αιολικό να δίνει επίσημους αγώνες πρωταθλήματος στο Στάδιο "Κώστας Κεντέρης" της Καλλονής, τείνει να μετατραπεί πλέον σε ένα κακόγουστο αστείο, που λέγεται ξανά και ξανά από Κυριακή σε Κυριακή.

Με τον "Ταρλά" να είναι... ρεζερβέ, λόγω του αγώνα της ΑΕΛΚ με τη Δόξα Δράμας, το "ξεσπίτωμα" του Αιολικού είναι αναπόφευκτο όπως και η αναγκαστική αναζήτηση άλλου γηπέδου πάνω στο νησί για να φιλοξενήσει την κυριακάτικη αναμέτρηση με την Κηφισιά.

Από το πρωί, οι συζητήσεις μεταξύ των παραγόντων του Αιολικού και του αθηναϊκού σωματείου είναι συνεχείς. Ωστόσο, δεν κατέστη εφικτή η συνεννόηση των δύο ομάδων για τη μεταφορά του παιχνιδιού το Σάββατο ή τη Δευτέρα. Οι φιλοξενούμενοι επικαλούνται το πρόβλημα της έκδοσης των εισιτηρίων, καθώς και το ότι η Δευτέρα είναι εργάσιμη μέρα και οι ποδοσφαιριστές τους ερασιτέχνες.

Αποτέλεσμα όλων αυτών, ο Αιολικός να πρέπει να παίξει είτε στην Αγιάσο (όπως συνέβη προ ημερών με το Περιστέρι), είτε στην Καλλονή (όπως συνέβαινε πέρυσι) ή στις δύο άλλες διαθέσιμες επιλογές, που ακούν στο όνομα Πλωμάρι και Αγία Παρασκευή.

Η φετινή χρονιά, εκτός από κρίσιμη διοικητικά και αγωνιστικά, αποδεικνύεται και εξαιρετικά δύσκολη εξωαγωνιστικά, με ότι αυτό συνεπάγεται για το μέλλον του συλλόγου.

Δεδομένης λοιπόν της αδυναμίας της Κηφισιάς να συνεναίσει στην αλλαγή ημέρας διεξαγωγής του αγώνα, ο Αιολικός καλείται να αποφασίσει αύριο την έδρα του, ώστε την Πέμπτη η ΕΠΟ να ορίσει την αναμέτρηση.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey