Ούτε 18άδα κόντρα στην Κηφισιά...

01/12/2012 - 13:06 Τελευταία τροποποίηση στις 01/12/2012 - 13:20

Aiolikos_pagkos_Agiasos1Τα προβλήματα στον Αιολικό δείχνουν ανυπέρβλητα στην παρούσα φάση και ο Φώτης Κοκκινέλλης καλείται να δουλέψει με πολύ μικρό αριθμό ποδοσφαιριστών.

Χαρακτηριστικό μάλιστα είναι το γεγονός, πως για τον κυριακάτικο αγώνα κόντρα στην Κηφισιά, οι διαθέσιμοι παίκτες για την αποστολή δεν ξεπερνούν τους 15 συνολικά, συμπεριλαμβανομένων τριών τερματοφυλάκων.

Εκτός όλων των υπολοίπων, ο Αιολικός θα δώσει αύριο ουσιαστικά τον πέμπτο... εκτός έδρας αγώνα του, αφού το πρωτάθλημα έχει φτάσει στην 7η Αγωνιστική του και η ομάδα της Μυτιλήνης έχει πατήσει μόλις δύο φορές τον "Ταρλά", δίνοντας -υποτίθεται- εντός έδρας ματς σε Αγιάσο και Καλλονή.

Αγωνιστικά, δεν υπολογίζονται ο Διακορώνας και ο Βουργουτζής, οι οποίοι αποχώρησαν από την ομάδα την περασμένη εβδομάδα, καθώς επίσης και ο Σχίζας, ο οποίος δεν επέστρεψε από την Αθήνα μετά το ματς με τη Νέα Ιωνία και η... τύχη του αγνοείται. Απόντες θα είναι και οι στρατευμένοι Καδής, Πετρουζέλλης και Γκιάτα, ενώ μακροχρόνια τραυματίας παραμένει ο Παπαλόπουλος.

Πρόβλημα τραυματισμού ωστόσο αντιμετωπίζει και ο Γκόντζος, που αντικαταστάθηκε αναγκαστικά στο προηγούμενο ματς, όπως και ο Μίχος που κανονικά θα έπρεπε να προφυλαχθεί έχοντας ενοχλήσεις στον προσαγωγό, αλλά σφίγγει τα δόντια, ρισκάροντας σοβαρότερη ζημιά. Και οι δύο πάντως θα βρίσκονται στην αποστολή, με τον Κοκκινέλλη να κρίνει την τελευταία στιγμή αν θα χρησιμοποιηθούν ή όχι.

Τουλάχιστον, επέστρεψαν στις προπονήσεις ο Κουκέλλης και ο Κροτσίδας, προσφέροντας δύο επιπρόσθετες λύσεις, όμως άγνωστο παραμένει τι θα συμβεί τελικά με τον Κατσαρό, που δε συμμετείχε στο βασικό πρόγραμμα όλης της εβδομάδας.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey