Σενάριο... φαντασίας περί φυγής Γκόντζου!

05/12/2012 - 12:36

Gkontzos_Xaris_aiolikos_PeristeriΘέμα από το... πουθενά δημιουργήθηκε με τον Χάρη Γκόντζο, έπειτα από μια ανάρτηση που έκανε χθες στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.

Ο 29χρονος επιθετικός και πρώτος σκόρερ φέτος του Αιολικού έγραψε "Τίτλοι τέλους κι από εδώ" υποσημειώνοτας τον "Ταρλά", για να δείξει την απογοήτευσή του στα όσα συμβαίνουν στην ομάδα της Μυτιλήνης.

Η... παραφιλολογία δεν άργησε να κάνει την εμφάνισή της. Αφ' ενός γράφτηκε πως ο Γκόντζος έφυγε από την ομάδα και από το νησί γενικότερα, αφ' ετέρου έγινε νέα μομφή κατά της εναπομείνουσας διοίκησης για την απεπλπιστική κατάσταση που βιώνει ο σύλλογος. 

Το "SL" επικοινώνησε με τον Χάρη Γκόντζο, στο πλαίσιο του ρεπορτάζ, ώστε να πληροφορηθεί από πρώτο χέρι τα τεκταινόμενα.

Ο έμπειρος επιθετικός έκανε λόγο για "παρεξήγηση" και τόνισε στις δηλώσεις του: "Η αλήθεια είναι ότι έχω ένα προσωπικό θέμα, για το οποίο είναι ενήμερη η διοίκηση. Δεν έφυγα όμως κι ούτε θα έφευγα ποτέ έτσι. Παραμένω στην ομάδα. Ο Αιολικός είναι η πρώτη μου επιλογή. Αυτό έχω τονίσει και σε όσες ομάδες με έχουν προσεγγίσει για την προσεχή μεταγραφική περίοδο. Θα παίξω κανονικά την Κυριακή. Εύχομαι να βελτιωθεί η κατάσταση. Ο μήνας αυτός είναι καθοριστικός..."

Στην πορεία βέβαια, όσοι βιάστηκαν να ανακοινώσουν το "διαζύγιο" Γκόντζου-Αιολικού, τα... μάζεψαν άρον-άρον, κάνοντας μάλιστα και επικρίσεις ως προς την επιπολαιότητα του παίκτη. Για τη δική τους προσέγγιση επί του θέματος, ούτε λόγος...

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey